Εργκίν Αταμάν: “Τούρκοι υποστηρίξτε τον Παναθηναϊκό, ίσως σκάσει νέα βόμβα τις επόμενες ημέρες”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την ώρα που η εθνική ομάδα της Τουρκίας συνεχίζει την προετοιμασία της για το προ-προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει τις επόμενες ημέρες, ο Εργκίν Αταμάν έχει στο μυαλό του και στο Παρίσι, αλλά και τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για την νέα του ομάδα, αποθέωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ζήτησε την υποστήριξη των συμπατριωτών του και έστειλε μήνυμα για τη νέα μεταγραφική βόμβα που ενδέχεται να σκάσει τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν:

“Ο πρόεδρός μας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λατρεύει τις μεταγραφές. Καταλαβαίνει το μπάσκετ πολύ καλά. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική στην ιστορία του Παναθηναϊκού και ο Δημήτρης είναι ο τελευταίος εκπρόσωπός της. Μιλάμε συνεχώς επειδή αντιλαμβάνεται το μπάσκετ πολύ καλά. Ίσως σκάσει και νέα βόμβα τις επόμενες ημέρες, θα δούμε αν θα συμβεί στο επόμενο δεκαήμερο.

Θέλω να πω κάτι στους Τούρκους φιλάθλους του μπάσκετ: Υποστηρίξτε τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι ο κόσμος στην Τουρκία θα μας παρακολουθεί με ενθουσιασμό. Κάποιοι φίλοι μου θα υποστηρίζουν βέβαια τις αντίπαλες ομάδες, κάποιοι λένε “Ω, ο Αταμάν δεν θα τα καταφέρει, δεν θα είναι επιτυχημένος”, όμως πιστεύω ότι η πλειοψηφία των συμπατριωτών μου θα είναι εκεί για να με υποστηρίξει”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.