Αδιανόητο περιστατικό στον Έβρο: Πολίτης «συνέλαβε» μετανάστες, τους κλείδωσε σε φορτηγό και κάλεσε σε πογκρόμ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα ντροπιαστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει έναν Έλληνα πολίτη στον Έβρο, να έχει κλειδώσει σε ένα μικρό τρέιλερ μετανάστες, να τους αποδίδει κατηγορίες για εμπρησμό και να καλεί το κόσμο σε πογκρόμ!

Στο βίντεο, ακούγεται ο ίδιος σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα να κατηγορεί τους μετανάστες ότι «θα μας κάψουνε» και να παρακινεί μάλιστα και άλλους ομοϊδεάτες του σε μαζικό πογκρόμ.

Ο ίδιος που τραβάει και το βίντεο αποκαλεί τους ανθρώπους, οι οποίοι στοιβάζονται σε ελάχιστα τετραγωνικά ως «25 κομμάτια», ενώ ανοίγει το τρέιλερ και δείχνει τους μετανάστες, καμαρώνοντας για το κατόρθωμα του..

«Κοιμόμαστε! Μια βόλτα από τη Χηλή μέχρι Σκοπό Βολής έχω φορτώσει 25 κομμάτια έχω εδώ μέσα στο τρέιλερ. Άνοιξε λίγο. 25 κομμάτια. Άνοιξε λίγο το σύρμα. Θα μας κάψουν αυτοί ρε…, θα μας κάψουν αυτοί. Ωπ, βλέπετε; 25 κομμάτια τα μπ@στ@ρδ@. Έχει γεμίσει όλο το βουνό, παιδιά. Όλο το βουνό έχει γεμίσει γαμώ την τρέλα τους ρε πούστη. Αυτοί είναι ορκισμένοι, άσε, γ@μησ$ το, αυτοί είναι ορκισμένοι να μας κάψουνε. Γεμάτα τα πουρνάρια. Γεμάτα τα πουρνάρια, παντού, αυτό σας λέω παιδιά. Οργανωθείτε, βγείτε όλοι να τους μαζέψουμε. Θα μας κάψουνε, αυτό σας λέω μόνο», ακούγεται να λέει στο βίντεο της ντροπής.

Αν θεωρήσουμε ότι στο βίντεο καταγράφονται σειρά παρανομιών και καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων η παρέμβαση του εισαγγελέα πρέπει να θεωρείται δεδομένη!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.