Παιδί στη Γαλλία έπεσε νεκρό μετά από πυροβολισμούς μεταξύ διακινητών ναρκωτικών (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα παιδιά ηλικίας 10 ετών πέθανε στη Γαλλία, πιθανόν από πυροβολισμούς που αντάλλαξαν μεταξύ τους διακινητές ναρκωτικών.

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που κόστισαν τη ζωή του παιδιού σημειώθηκε στη πόλη Νιμ της νότιας Γαλλίας και συγκεκριμένα στο Πισεβάν, ένα προάστιο με έντονη δράση εμπόρων ναρκωτικών, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλντ Νταρμανέν. «Πρόκειται για μια τραγωδία που δεν θα μείνει ατιμώρητη. Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει αρκετούς διακινητές τις τελευταίες εβδομάδες και θα ενισχύσει την παρουσία της», έγραψε ο υπουργός στην πλατφόρμα

Η εισαγγελέας της Νιμ, η Σεσίλ Ζενσάκ ανακοίνωσε πως «έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών στην περιοχή Πισεβάν, δυτικά της Νιμ, ένα δεκάχρονο παιδί έχασε τη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας. Ένας άνδρας τραυματίστηκε από σφαίρες, αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το αγόρι βρισκόταν στο πίσω κάθισμα οχήματος που έγινε στόχος καθώς διέσχιζε την εν λόγω την συνοικία γύρω στις 23:30. Κατέληξε μετά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Νιμ. Ο τραυματίας είναι ο οδηγός του οχήματος και θείος του αγοριού. Ένα άλλο παιδί που επίσης καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου είναι σώο και αβλαβές.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.