Μαριάννα Κιμούλη: Κάθε φορά που ερχόμουν σε ρήξη με τους γονείς μου, υπήρχε μία κρυφή χαρά μέσα τους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη, Μαριάννα, ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαΐου, η οποία μίλησε τόσο για τα βήματά της στην υποκριτική, όσο και για τη σχέση με τους γονείς της.

Η Μαριάννα Κιμούλη τόνισε για τον πατέρα και τη μητέρα της: «Με προστάτεψαν πάρα πολύ από τη δημοσιότητα, αλλά δεν προσαρμόστηκα ποτέ. Μου αρέσει να εκτίθεμαι μέσω της δουλειάς μου».

Στην πορεία, η ηθοποιός πρόσθεσε για την οικογένειά της, ότι κάθε φορά που έρχονταν σε ρήξη οι γονείς της μαζί της, υπήρχε μέσα τους μια κρυφή χαρά. Σχετικά με αυτό, η ίδια εξήγησε: «Είναι τελείως διαφορετική η εικόνα που έχω εγώ για τη μητέρα μου από τη δημόσια εικόνα της. Ήμουν πολύ αντιδραστική σαν παιδί και έκανα πάντα του κεφαλιού μου, περισσότερο διαφωνούσα με τους γονείς μου, παρά συμφωνούσα. Άργησα να το καταλάβω, αλλά συνειδητοποίησα πως κάθε φορά που διαφωνούσα έντονα μαζί τους και ερχόμασταν σε ρήξη, υπήρχε μία κρυφή χαρά μέσα τους. Σαν να γιορτάζουν την αυτονομία μου με έναν τρόπο. Πάντα ήθελαν να είμαι αυτόνομη, να έχω την άποψή μου».

Όσο για την αντίδραση του πατέρα της, όταν τον ενημέρωσε πως θα ασχοληθεί με την υποκριτική, η Μαριάννα Κιμούλη ανέφερε: «Σίγουρα είχε ενστάσεις, αλλά δεν μου έχει πει τίποτα μέχρι σήμερα. Πάντα μου έλεγε η ζωή σου είναι η ζωή σου, θα κάνεις ό,τι θέλεις εσύ. Δεν με αντιμετώπισε ποτέ κτητικά».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.