Ανεπανάληπτο σκηνικό στο «5Χ5»: Νεαρός θεωρούσε για χρόνια ότι ο Φιντέλ Κάστρο ήταν αξιοθέατο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Μοναδικό είναι το στιγμιότυπο που καταγράφηκε στο τηλεοπτικό παιχνίδι «5Χ5», όταν οι παίκτες ρωτήθηκαν για το «Ποιο είναι το πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε την λέξη Κούβα».

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο οι ομάδες που αγωνίζονταν ήταν « ΟΙ GOATS» και «ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ». Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι ο Μάρκος Σεφερλής να καλέσει μπροστά ένα παίκτη από την κάθε ομάδα και να τους θέσει την εξής ερώτηση: «Πείτε μας το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε την λέξη Κούβα».

Ο παίκτης των γεωπόνων είχε πιο γρήγορα αντανακλαστικά και πάτησε το κουμπί, προκειμένου να δώσει την δική του απάντηση. Ο παίκτης είπε «πούρα» και αποδείχθηκε πως βρίσκονταν ανάμεσα στις απαντήσεις. Βέβαια σαν ομάδα αποφάσισε να παραχωρήσει την ερώτηση στους αντιπάλους.

Ο πρώτος διαγωνιζόμενος από την ομάδα Goats απάντησε «μουσική», απάντηση που ήταν λανθασμένη. Ο επόμενος παίκτης δέχθηκε την ίδια ερώτηση και ανατοπρίθηκε λέγοντας «Ένα αξιοθέατο, σπίτι είναι αυτό;». Ο χρόνος πέρασε και δεν έδωσε κάποια απάντηση. Τότε ο Μάρκος Σεφερλής ακύρωσε την προσπάθεια του παίκτη και πήγε στον επόμενο. Ο συμπαίκτης του απάντησε «παραλία» που εξίσου ήταν λανθασμένη.

Στην δεύτερη θέση των απαντήσεων βρίσκονταν η εμβληματική φυσιογνωμία του Φιντέλ Κάστρο, μια εξέχουσα πολιτική προσωπικότητα που ηγήθηκε της Κουβανικής Επανάστασης. Ο παίκτης τότε είπε, «Αυτό δεν θυμόμουν το όνομα». Ο Σεφερλής σάστισε και του είπε «Α το κάστρο το ήξερες, δεν ήξερες πως λεγόταν». «Μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί κάποιο άλλο, κάποιο άλλο αξιοθέατο», ανέφερε ο διαγωνιζόμενος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.