Παναθηναϊκός: Συνάντηση κορυφής Αταμάν – Γιαννακόπουλου για το μεταγραφικό σχεδιασμό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης και διακοπών, ο Εργκίν Αταμάν επέστρεψε την Κυριακή (2/7) στην Αθήνα. Στο αεροδρόμιο βρέθηκε μάλιστα να περιμένει τις αποσκευές του δίπλα – δίπλα με τον Κώστα Σλούκα. Μέσα στη Δευτέρα (3/7), λοιπόν, ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν όλες τις εξελίξεις στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για τη σεζόν 2023/24.

Εξάλλου, οι πρώτες εκκρεμότητες έχουν ήδη αρχίσει να κλείνουν. Από τη μία έχουν αποκτηθεί -κατά σειρά- οι Δημήτρης Μωραΐτης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Λούκας Βιλντόσα και Ματίας Λεσόρ. Από την άλλη έχουν αποδεσμευθεί ήδη οι Πάρις Λι, Νέιτ Γουόλτερς, Ντέρικ Γουίλιαμς και Αρτούρας Γκουντάιτις, ενώ το προσεχές διάστημα θα αποχωρήσουν και οι υπόλοιποι ξένοι που ύπηρχαν στο ρόστερ την χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Την ίδια ώρα βέβαια, υπάρχουν και πολλά κενά που πρέπει να καλυφθούν, προκειμένου να διαμορφωθεί το πράσινο ρόστερ για αυτό ακριβώς και έγινε η δια ζώσης επικοινωνία ανάμεσα στον κ. Γιαννακόπουλο και τον Τούρκο τεχνικό, που πέρα από τις εξελίξεις στην ευρωπαϊκή αγορά, παρακολουθούν και όσα συμβαίνουν στη Free Agency του NBA, από την οποία μπορούν να προκύψουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που δεν θα βρουν μια θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και θα πάρουν την απόφαση να μετακομίσουν στη γηραιά ήπειρο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.