Ολυμπιακός: Νέες διαπραγματεύσεις για Γκόμες και Μπάρτρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ξεκαθαρίζουν μέσα στην εβδομάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι μεταγραφές του Μάξι Γκόμες και του Μαρκ Μπάρτρα από την Τράμπζονσπορ. Πληροφορίες από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα έχει νέες επαφές με την ομάδα της Τραπεζούντας και θα ξεδιαλύνει το τοπίο είτε θετικά είτε αρνητικά. Στην Τουρκία, πάντως, θεωρούν ότι οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα με ένα ποσό συνολικά κοντά στα 5.000.000 ευρώ.

Ο Αντόνιο Κορδόν προσπαθεί να πετύχει τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες, όχι μόνο στην συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά γενικά στις μεταγραφές του Ολυμπιακού, γι’ αυτό και ενάμιση μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του δεν υπάρχουν ακόμη υπογραφές και η ανακοίνωση της απόκτησης κάποιου παίκτη.

Ωστόσο, έφτασε η ώρα οι ερυθρόλευκοι να τοποθετήσουν σιγά σιγά τα κομμάτια στο παζλ, καθώς σε 38 ημέρες η πειραϊκή ομάδα θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Σε ό,τι αφορά τον Γκόμες λοιπόν, η Τράμπζονσπορ ξεκίνησε τις απαιτήσεις της από τα 5.000.000, αλλά εκτιμάται ότι μπορεί να πέσει στα 3.500.000 και για τον Μπάρτρα θέλει 2.000.000, αλλά ο παίκτης μπορεί να κλείσει και στο 1.500.000.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός καλύπτει τις ετήσιες αποδοχές, τόσο του Ουρουγουανού σέντερ φορ (1.750.000) όσο και του Ισπανού κεντρικού αμυντικού (1.500.000), για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον η Μπέτις και η Ζιρόνα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.