Πάτρα – Κατάρρευση γέφυρας: Προθεσμία πήραν οι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες – Οι άλλοι δύο νοσηλεύονται

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από τους τέσσερις συλληφθέντες για το τραγικό δυστύχημα στην γέφυρα της περιμετρικής οι δύο πήραν προθεσμία για την απολογία τους σε εισαγγελέα και ανακριτή, ο πρώτος για την Τρίτη και ο άλλος για την Πέμπτη.

Θυμίζουμε ότι δύο εκ των τεσσάρων συλληφθέντων συγκαταλέγονται στους τραυματίες και νοσηλεύονται ο ένας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και άλλος στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Έχουν συλληφθεί δύο χειριστές μηχανημάτων, ένας εργοδηγός, ένας μηχανικός ασφαλείας, ενώ αναζητείται ο εργοταξιάρχης και συντονιστής του έργου.

Πλέον και οι 4 συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία του άρθρου 286 (γ) του Ποινικού Κώδικα, περί παράβασης κανόνων οικοδομικής για ενέργειες παρά τους κοινώς αναγνωρισμένους τεχνικούς κανόνες που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ανθρώπου.

Ο εργοδηγός του έργου νοσηλεύεται φρουρούμενος στην Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας”, ενώ επίσης φρουρούμενος νοσηλεύεται στη Θωρακοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, ο χειριστής του ενός μηχανήματος.

Σε ό,τι αφορά στην κατάσταση της υγείας τους, ο εργοδηγός αντιμετωπίζει βαρύτατα τραύματα, ενώ καλύτερη είναι η κλινική εικόνα του χειριστή.

Στο μεταξύ οι εργασίες στο σημείο που έγινε το τραγικό δυστύχημα για την ανεύρεση τυχών εγκλωβισμένων συνεχίζονται και υπάρχει μεγάλη αγωνία για αν κάτω από τα συντρίμμια βρεθούν και άλλα άτομα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.