Επίσκεψη του πρώην Υπουργού Μάκη Βορίδη στο Εκλογικό Κέντρο της ΝΔ στην Πάτρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο Πάτρας της  Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε νωρίτερα ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Μάκης Βορίδης

Αρχικά έδωσε συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και στην συνέχεια μίλησε σε στελέχη και εθελοντές.

Ο κ. Βορίδης απένειμε αντιφωνώντας τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ ΑΧΑΪ́ΑΣ Αντώνη Κουνάβη  τα εύσημα στην ΔΕΕΠ Αχαΐας για την σημαντική οργανωτική δουλειά όλη την περίοδο των εκλογών και κάλεσε όλους να εντείνουν τις προσπάθειες τους τις τρεις τελευταίες ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 25 Ιουνίου που θα αναδείξουν την ΝΔ αυτοδύναμη και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

eikona_viber_2023-06-21_15-43-19-506.jpg

Nέα εκλογικά κιόσκι στις Πλατείες Τριών Συμμάχων και Ντέμι Ράντα

Μετά τα εκλογικά περίπτερα σε Πλατεία Γεωργίου και Ψηλαλώνια, η φωνή της Νέας Δημοκρατίας και η επικοινωνία με τους πολίτες της Πάτρας, μεταφέρθηκε από χθες με το εκλογικό κιόσκι στην Πλατεία Τριών Συμμάχων, ενώ από αύριο λειτουργούν δύο ακόμα εκλογικά κιόσκι στην Πλατεία Ντε Μιράντα στο Γήπεδο της Παναχαϊκής και στα Ζαρουχλέικα.

Συνεχίζεται η διανομή του κυβερνητικού προγράμματος

Κλιμάκιο μελών της ΔΕΕΠ, τομεαρχών και Εθελοντών, με επικεφαλής τον κ. Γράμοζ Κιάφα, συνεχίζουν αύριο για 17η ημέρα την διανομή του κυβερνητικού προγράμματος για τη νέα κυβερνητική περίοδο 2023 – 2027 καθώς και ψηφοδελτίων στις συνοικίες Μέσα – Έξω Αγυιά, Συχαινά, και στα Δημοτικά Διαμερίσματα Πλατάνι, Άνω – Κάτω Καστρίτσι και Δρέπανο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.