Ζέτα Μακρυπούλια & Χρήστος Λούλης: Ποζάρουν μαζί στον φακό μετά την κόντρα τους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το βράδυ της Τρίτης οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου έβαλαν τα καλά τους καθώς η Ακαδημία Κινηματογράφου τίμησε για άλλη μία χρονιά τις κορυφαίες φετινές ταινίες της χώρας, με τα βραβεία Ίρις.

O κινηματογραφικός θεσμός τίμησε τις ταινίες, τους δημιουργούς, τους ηθοποιούς και όσους συμμετείχαν στη δημιουργία τους σε μία λαμπερή τελετή στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Η βραδιά για τα βραβεία Ίρις 2023 ξεκίνησε με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, να ανεβαίνει στη σκηνή και να μιλάει για την ελληνική βιομηχανία κινηματογράφου.

Στα βραβεία Ίρις 2023, την παρουσίαση της οποίας είχαν αναλάβει η Λίλα Μπακλέση και η Νατάσα Εξηνταβελώνη, απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο στην ηθοποιό Μπέτυ Λιβανού, για το σύνολο της προσφοράς της στον ελληνικό κινηματογράφο.

Πολλοί ήταν οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου που έδωσαν το παρών στα βραβεία είτε για να στηρίξουν τους συναδέλφους τους, είτε για να απονείμουν κάποιο βραβείο.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Χρήστο Λούλη, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί για πρώτη φορά μετά την κόντρα τους.

Μάλιστα, έχοντας αφήσει πίσω τους εδώ και καιρό τα όσα είπαν ο ένας για τον άλλον μίλησαν και στις τηλεοπτικές κάμερες μαζί.

Ο Χρήστος Λούλης είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη Ζέτα που… κοκκίνισε.

«Το διάστημα που παίξαμε και η συνύπαρξή μου με τη Ζέτα ήταν από τα υπέροχα πράγματα που μου έχουν συμβεί. Η προσωπική μου μαρτυρία ήταν ότι έπαθα την πλάκα μου».

«Γνωριστήκαμε επιτέλους, έχουμε κοινό χιούμορ και ματιά και αυτό είναι ευχάριστο», ανταπέδωσε η Ζέτα.

Η κόντρα τους:

Ήταν Ιανουάριος του 2011 όταν μια συνέντευξη του ηθοποιού Χρήστου Λούλη συζητήθηκε έντονα, καθώς ο ίδιος είχε ρίξει τα αιχμηρά του βέλη στη Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, δεν τη θεωρούσε συνάδελφό του. Μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει σε εκείνη τη συνέντευξη: «Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα».

Ωστόσο, σε κάποιο άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης είχε σχολιάσει πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παίξουν μαζί σε τηλεοπτική σειρά με τη Ζέτα Μακρυπούλια καθώς είναι πρώην μοντέλο.

Από την πλευρά της, η Ζέτα Μακρυπούλια, δεν είχε κάνει καμία δήλωση σχετικά με όσα είχε αναφέρει ο Χρήστος Λούλης για την ίδια. Δεν έπεσε ποτέ στην παγίδα να σχολιάσει το παραμικρό, γνωρίζοντας πολύ καλά το παιχνίδι της showbiz και αποδεικνύοντας πως οι διαφορές δεν λύνονται πάντα με δημόσιες τοποθετήσεις.

Χρήστος Λούλης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Το μετάνιωσα»

Πριν από δύο χρόνια ο Χρήστος Λούλης, παραχωρώντας τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της κρατικής τηλεόρασης, παραδέχτηκε πως μετάνιωσε για τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Ήταν αλαζονικό από μέρους μου. Το μετάνιωσα γιατί ήταν άδικο και γι’ αυτήν και για εμένα. Μετάνιωσα που το σκέφτηκα. Έχω όμως ελαφρυντικό, ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που δεν ήμουν καθόλου καλά. Ήμουν φαντάρος και έκανα 12 ώρες σκοπιά την ημέρα. Ήμουν 29 χρόνων και δίπλα μου είχα 20άρηδες που ήταν βύσματα και τρέχανε, και εγώ ήμουν σε μια σκοπιά όλη τη μέρα. Εκείνη την περίοδο έδωσα μια συνέντευξη και έπρεπε με κάποιον τρόπο να νιώσω πάρα πολύ καλά για τον εαυτό μου» είχε πει.

Μάλιστα, ο Χρήστος Λούλης είχε σχολιάσει πως δεν θα είχε πρόβλημα να συνεργαστούν επί σκηνής.

«Με αυτόν τον άγαρμπο τρόπο ήθελα να δώσω σε εμένα πόντους και είπα αυτό το άγαρμπο πράγμα, που δεν υπήρχε κανένας λόγος να το πει κανείς. Δεν θα με πείραζε αν ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια σε θεατρικό έργο μαζί μου. Θα κοιτούσα άλλα πράγματα, τον ρόλο, τον σκηνοθέτη» είπε ο Χρήστος Λούλης.

Το 2022 συνεργάστηκαν στο Εθνικό θέατρο με τον Χρήστο Λούλη να αποκαλύπτει πως μετά τις περιβόητες δηλώσεις του, τις οποίες μετάνιωσε, είχε στείλει ένα απολογητικό γράμμα στη Ζέτα Μακρυπούλια κι όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο θέατρο, ήταν εκείνη που του ζήτησε συγγνώμη!

Η Ζέτα Μακρυπούλια, στη συνέχεια σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είπε: «Σε τρία λεπτά το θέμα λύθηκε και θέλω να πω ότι τον Χρήστο Λούλη δεν έτυχε στη ζωή μου να τον γνωρίσω ποτέ. Δεν συναντηθήκαμε στη ζωή και στον χώρο που κινούμαστε, ποτέ. Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαμε βρεθεί ποτέ. Βρεθήκαμε πρώτη φορά από κοντά και δώσαμε τα χέρια στην πρώτη πρόβα που κάναμε».

«Ήταν πολύ φιλικός, όταν συναντηθήκαμε. Μέσα στα χρόνια, άσχετα που δεν είχαμε συναντηθεί, είχα καταλάβει τι είχε γίνει τότε και την έχω πατήσει κι εγώ πολλές φορές -όπως εκείνος- δίνοντας συνεντεύξεις. Λίγο που αυτός το εξήγησε, λίγο που τα χρόνια πέρασαν και τα προβλήματα είναι άπειρα στον κόσμο, για εμένα είχε τελειώσει αυτό εδώ και πολλά χρόνια. Πιστεύω και για εκείνον», συνέχισε.

Μιλώντας, τέλος, για την πρώτη τους συνάντηση, η Ζέτα Μακρυπούλια είπε: «Ήρθε πάρα πολύ χαμογελαστός, με μια μεγάλη αγκαλιά, χαιρετηθήκαμε, του ζήτησα δύο λεπτά να μείνουμε μόνοι και να ξεκαθαρίσουμε ότι μεταξύ μας δεν υπάρχει κάτι, το είπαμε και τελείωσε, και έκτοτε δεν έχουμε ξανασυζητήσει ποτέ για αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πραγματικά. Δεν έγινε και τίποτα».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.