Δώρα Χρυσικού: Το μήνυμά της μετά τη μάχη με τον καρκίνο – «Είμαι ευγνώμων που είμαι γερή και που μπορώ να δουλεύω σε κάτι που αγαπώ»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε μία ιδιαίτερη ανάρτηση προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης η Δώρα Χρυσικού.

Η γνωστή ηθοποιός, που βγήκε νικήτρια στη μάχη με τον καρκίνο που έδωσε πρόσφατα, αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως από δω και στο εξής πρόκειται να γυρίζει τις σκηνές της στη «Γη της Ελιάς» με τα πραγματικά της μαλλιά.

«Από σήμερα λοιπόν στη σειρά θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά. Για μένα αυτή η αλλαγή σηματοδοτεί πολλά περισσότερα από μια αλλαγή στην εμφάνιση. Είναι η υπενθύμιση της ίδιας της ζωής, του χρόνου που πέρασε από τη νόσο, κάθε χιλιοστό αυτού του νέου μαλλιού είναι δευτερόλεπτα από τη νέα ζωή που κέρδισα», γράφει χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια στη «Γη της Ελιάς».

«Είμαι ευγνώμων που είμαι γερή και που μπορώ να δουλεύω σε κάτι που αγαπώ. Ευγνώμων και για τους συνεργάτες μου, που τόσο πολύ μου στάθηκαν. Με αγάπη και κατανόηση. Συνεχίζουμε…», καταλήγει στο μήνυμά της η Δώρα Χρυσικού.

Σημειώνεται πως η Δώρα Χρυσικού αποκάλυψε πριν από λίγους μήνες πως ανακάλυψε τον καρκίνο μέσα από μία εξωσωματική γονιμοποίηση που πραγματοποίησε.

«Βρήκα τον καρκίνο κάνοντας εξωσωματική για ένα παιδί που τελικά μάλλον δεν ήθελα. Έφυγε ένα βάρος τρομερό από πάνω μου. Δεν έχω πια μήτρα κι ωοθήκες και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί. Ήμουνα χωρίς φρύδια, μαλλιά και πάλι αισθανόμουν ότι είμαι ποθητή από τον σύντροφό μου κι ότι ακόμα μπορούσα να βγω και να με φλερτάρουν.

Πήγα κι έκανα μπάνιο με την τομή, δεν έβαλα ολόσωμο μαγιό επίτηδες και χωρίς μαλλιά, χωρίς να αλλάξω την εικόνα μου κι ήταν μεγάλη ανάσα αυτό το πράγμα για εμένα. Κυκλοφορούσα κανονικά με το μαντηλάκι μου γιατί δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μπω στην γυάλα», δήλωνε η Δώρα Χρυσικού στην εφημερίδα Αυγή και τον δημοσιογράφο Χρήστο Τζίφα τον Φεβρουάριο του 2023.

«Είμαι ευγνώμων που είμαι γερή και που μπορώ να δουλεύω σε κάτι που αγαπώ. Ευγνώμων και για τους συνεργάτες μου, που τόσο πολύ μου στάθηκαν. Με αγάπη και κατανόηση. Συνεχίζουμε…», καταλήγει στο μήνυμά της η Δώρα Χρυσικού

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.