Ομιλία Αϊβαλή τη Δευτέρα 8 Μαΐου στο Royαl – «Πάμε μαζί, να κάνουμε την Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 8 το βράδυ, στο Royal θα παρουσιάσει τις αρχές, τους στόχους και τους άξονες  που θέτει η παράταξή του στην κρίση των πολιτών της Πάτρας ενόψει των εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Στην εκκίνηση του εκλογικού αγώνα για μια Πάτρα που μπορεί και πρέπει να γίνει Σπουδαία και Πάλι, ο κ. Αϊβαλής θα μιλήσει για τους άξονες παρέμβασης  που έχουν επεξεργαστεί οι ομάδες εργασίας της παράταξής του.

Δράσεις, τις οποίες θέτει σε δημόσια διαβούλευση με τους πολίτες προκειμένου να συναποφασιστεί  το τελικό πλαίσιο υλοποίησης με βάση ένα κοινό όραμα που ενώνει  όλους τους Πατρινούς στον αγώνα για την Πάτρα του αύριο.

Στόχος είναι μια Πάτρα που θα αναγνωρίζεται ως μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, κέντρο ευημερίας, πολιτισμού, ανάπτυξης, τεχνολογίας, καινοτομίας, συνεργατικότητας, δημιουργίας και πάνω απ’ όλα μια πόλη αλληλεγγύης, ανθρωπιστικής και κοινωνικής συνοχής, με έμφαση στην κοινωνική αλληλεγγύη, στη διαφάνεια, στη συλλογικότητα, στη δημιουργικότητα και στην εξωστρέφεια.

Η παράταξη «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι», απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε αυτή την πρώτη μεγάλη εκδήλωση, σε κάθε πολίτη που αγαπάει την πόλη του και θέλει να έχει λόγο για την καθημερινότητά του και για το μέλλον του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.