Ράγιο Βαγεκάνο – Ρεάλ 1-1: Τα βρήκε ξανά σκούρα στη Μαδρίτη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ρεάλ παρουσιάστηκε εκ νέου με αρκετά προβλήματα και κουρασμένη από τη νίκη στη Λειψία μεσοβδόμαδα, με συνέπεια να μην τα καταφέρει σε μία διαφορετική γειτονιά της Μαδρίτης, στο Βαγέκας. Το 1-1 απέναντι στη Ράγιο Βαγεκάνο για την 25η αγωνιστική της La Liga την αφήνει έκθετη στις πιέσεις που ασκεί από την αρχή της σεζόν η Ζιρόνα.

Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για τους “μερένγκες”, με τον Χοσέλου να σκοράρει μόλις στο 3ο λεπτό της συνάντησης. Η μπάλα ήταν διαρκώς στα πόδια των φιλοξενουμένων, όμως στο 27ο λεπτό βρέθηκε και στα χέρια του Εντουαρντό Καμαβινγκά, με συνέπεια ο Ραούλ ντε Τομάς να ισοφαρίσει με εκτέλεση πέναλτι.

Ο αγώνας δεν είχε μεγάλες ευκαιρίες στα επόμενα λεπτά, παρότι η Ρεάλ είχε και δοκάρι. Η είσοδος των Ροντρίγκο, Τόνι Κρόος και Ντάνι Καρβαχάλ μετά το 70′ δεν βοήθησε την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και μάλιστα ο Ισπανός μπακ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες. Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους με τη Ρεάλ να χάνει βαθμούς για δεύτερη αγωνιστική στις τελευταίες τρεις, αλλά και πάλι κόντρα σε Μαδριλένους.

Aποτελέσματα
Βιγιαρεάλ – Χετάφε 1-1 (56′ Α. Μορένο / 24′ Μακσίμοβιτς)
Ατλέτικο – Λας Πάλμας 5-0 (15′ 20′ Γιορέντε, 47′, 62′ πέν. Κορέα, 87′ Ντεπάι)
Οσασούνα – Κάντιθ 2-0 (63′, 90+1′ Μπούντιμιρ)
Θέλτα -Μπαρτσελόνα 1-2 (47′ Άσπας / 45+1′, 90+8′ πέν. Λεβαντόβσκι)
Βαλένθια – Σεβίλλη 0-0
Ράγιο Βαγεκάνο – Ρεάλ 1-1 (27′ πέν. Ντε Τομάς / 3′ Χοσέλου)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.