Πώς η νίκη του Άρη στο ΟΑΚΑ βάζει πίεση στον Παναθηναϊκό και δίνει ελπίδες στον Ολυμπιακό για την πρώτη θέση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το διπλό του Άρη στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της Δευτέρας (5/2), δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που περίμεναν πολλοί και σίγουρα δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που περνάει απαρατήρητο.

Η διαφορά δυναμικότητας με τον Παναθηναϊκό AKTOR είναι μεγάλη, το βράδυ της Τετάρτης (7/2) οι Θεσσαλονικείς δίνουν κρίσιμο αγώνα με την Τρέντο στο Αλεξάνδρειο που μπορεί να κρίνει το αβαντάζ έδρας στο TOP-16 του EuroCup, όμως ο Γιάννης Καστρίτης ήθελε η ομάδα του να κοιτάξει τους πράσινους στα μάτια.

Και τους κοίταξε και τους νίκησε και μπήκε στο παιχνίδι για την τρίτη θέση μαζί με Περιστέρι και Προμηθέα και έδωσε ξανά ενδιαφέρον στη μάχη για την πρωτιά της Stoiximan Basket League που προσφέρει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Μετά από την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός αισθάνεται και πάλι πίεση. Οι πράσινοι έχουν κάνει το 2/2 απέναντι στον Ολυμπιακό που ακολουθεί στο 15-2, αλλά για να είναι το μεταξύ τους ντέρμπι στον τρίτο γύρο (εισήχθη φέτος στη Stoiximan Basket League) αδιάφορο βαθμολογικά, θα πρέπει να μην χάσουν άλλο ματς ή να χάσουν λιγότερους αγώνες από τους Πειραιώτες.

Αν, για παράδειγμα, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ηττηθεί τη Δευτέρα (12/2) στα Άνω Λιόσια από την ΑΕΚ Betsson και από εκεί και πέρα οι αιώνιοι προχωρήσουν αποκλειστικά με νίκες μέχρι το φινάλε, η πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας θα κριθούν στο ματς του τρίτου γύρου.

Στον τρίτο γύρο θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα πάρουν τις θέσεις 1, 2, 3, 4, 5, 6 ενώ οι υπόλοιπες έξι θα συμμετάσχουν στα playouts, με τις δύο πρώτες να παίρνουν τις θέσεις 7 και 8 στα playoffs.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού
Με ΑΕΚ Betsson εκτός έδρας
Με Κολοσσό εντός έδρας
Με Καρδίτσα εκτός έδρας
Με ΠΑΟΚ εκτός έδρας
Με Προμηθέα εντός έδρας

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού
Με Μαρούσι εντός έδρας
Με Περιστέρι bwin εκτός έδρας
Με Λαύριο εντός έδρας
Με Καρδίτσα εντός έδρας
Με Απόλλωνα Πάτρας εκτός έδρας

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.