Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Με χατ-τρικ του απίθανου Φόντεν έκανε την ανατροπή και πλησίασε τη Λίβερπουλ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας φανταστικός Φιλ Φόντεν πανηγύρισε χατ-τρικ και χάλασε τις βλέψεις τις Μπρέντφορντ, με τη Μάντσεστερ Σίτι να κάνει την ανατροπή με 1-3 και να φεύγει με το διπλό για την 23η αγωνιστική της Premier League.

Οι Πολίτες είχαν τον έλεγχο, ήταν κυρίαρχοι, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν στο πρώτο μέρος. Ο Φόντεν ισοφάρισε πριν το ημίχρονο, αλλά με δύο ακόμα γκολ και χατ-τρικ υπέγραψε τη νίκη της ομάδας του.

Το ματς

Έπειτα από λάθος του Ρόδρι και ασυνεννοησία στην άμυνα της Σίτι, που παραλίγο να κοστίσει, η Μπρέντφορντ απείλησε μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα. Ο Γένσεν γύρισε για να βρει τον Τόνι στην περιοχή, αλλά ο Ντίας πήρε την κεφαλιά και έδιωξε με διπλή προσπάθεια.

Η Σίτι απάντησε στο 10′, με τον Άλβαρες να σουτάρει με δύναμη έξω από την περιοχή, αλλά ο Φλέκεν να μπλοκάρει. Ο τερματοφύλακας των “μελλισών” ήταν το πρόσωπο του αγώνα και μέχρι να παραβιάσει ο Φόντεν την εστία του στο φινάλε των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους στάθηκε “βράχος”.

Ο Ολλανδός απέκρουσε ξανά το σουτ του Άλβαρες στο 14′ χαμηλά στη δεξιά του γωνία, ενώ στο ίδιο λεπτό πραγματοποίησε απίστευτη επέμβαση στη βολίδα του Γουόκερ.

Η Μπρέντφορντ προηγήθηκε στο 21′, όταν ο Μοπέ έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Σίτι. Βγήκε τετ α τετ με τον Έντερσον και με σουτ τον νίκησε για το 1-0. Μάλιστα, η ασίστ ήταν του Φλέκεν, ο οποίος με το βολέ του βρήκε τον Μοπέ.

Στο 23′ ο Ολλανδός τερματοφύλακας Φλέκεν είπε “όχι” και στον Χάλαντ, με τον Νορβηγό να αστοχεί εξ επαφής, και τρία λεπτά μετά έβαλε νέο στοπ στο δυνατό σουτ του Γκβαρντιόλ.

Λίγο έλειψε να γίνει και το 2-0, αλλά ο Έντερσον δεν αιφνιδιάστηκε από το σουτ του Ρεγκιλόν στο 38′. Ο Ισπανός έκανε το σουτ, η μπάλα αναπήδησε, αλλά ο τερματοφύλακας της Σίτι αποσόβησε το δεύτερο γκολ της Μπρέντφορντ.

Το γκολ ωστόσο, που έψαχνε μετά μανίας η Σίτι ήρθε στο 45+3′. Ο Ντε Μπρόινε έκανε το σουτ, ο Πίνοκ απομάκρυνε με κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στον Φόντεν, ο οποίος κατέβασε και σούταρε, νικώντας τον Φλέκεν αυτή τη φορά για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Σίτι γύρισε το ματς ξανά υπογραφή Φόντεν. Ο Ντε Μπρόινε με ωραίο γέμισμα, βρήκε στο ύψος του πέναλτι τον Φόντεν κι εκείνος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 στο 53′, ενώ στο 70′ ολοκλήρωσε την ανατροπή, σημειώνοντας χατ-τρικ

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Φλέκεν, Κόλινς, Πίνοκ, Μι, Ρόερσλεβ, Γένσεν, Νέργκααρντ, Γιάνελτ, Ρεγκιλόν, Τόνι, Μοπέ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Ακέ, Γκβαρντιόλ, Ρόδρι, Σίλβα, Άλβαρες, Ντε Μπρόινε, Φόντεν, Χάλαντ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.