Σοκαρισμένη η 19χρονη που εξαναγκάστηκε από τον σύντροφό της να αποβάλλει

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Μου σκότωσε το παιδί» λέει στο newsit.gr με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια η 19χρονη από τη Ζάκυνθο, που εξαναγκάστηκε με τη χρήση βίας και τη χορήγηση χαπιών από τον ίδιο της τον σύντροφο, να αποβάλλει το ενάμιση μηνών έμβρυο που κυοφορούσε.

Με λόγια που λυγίζουν ακόμα και τους πιο σκληρούς χαρακτήρες, η 19χρονη από τη Ζάκυνθο περιγράφει στο newsit.gr τις εφιαλτικές ώρες που βίωσε στα χέρια του συντρόφου της.

Κλαίγοντας, αφηγείται πώς οι στιγμές ευτυχίας μετατράπηκαν στην απόλυτη δυστυχία. «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά. Σήμερα θα βγω από το νοσοκομείο, μιλάω και με μια ψυχολόγο. Μου σκότωσε το παιδί μου, άκουγα την καρδούλα του μέχρι προχθές» λέει στο newsit.gr για το έμβρυο.

«Με πήρε από το σπίτι μου γιατί θα πηγαίναμε στους φίλους και μου είπε: Πρώτα να περάσουμε από το σπίτι του να πάω λίγο τουαλέτα. Με πήγε στο δωμάτιο μου έδεσε τα χέρια και με ανάγκασε να χάσω το παιδί μου. Μου έδωσε φάρμακα για να μου σκοτώσει το παιδί» υποστηρίζει.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον περασμένο Αύγουστο και όπως η 19χρονη αναφέρει, η έλευση του παιδιού φαίνεται να είχε επηρεάσει αρνητικά τον 27χρονο. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες, η σχέση τους ήταν τεταμένη και για τον λόγο αυτό, η 19χρονη είχε φύγει από το σπίτι που έμενε με τον 27χρονο και είχε επιστρέψει στο πατρικό της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.