Πάτρα: Εφιάλτης οι διανομές για τους ντελιβεράδες – Αυξάνονται τα περιστατικά κλοπών και απειλών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν από μερικές ημέρες ένας νεαρός διανομέας φαγητού έπεσε θύμα ενός ιδιοκτήτη καφέ ο οποίος παρήγγειλε προϊόντα στο σπίτι του, τα πλήρωσε μέσω διαδικτύου και μετά από μία διαφωνία για ψύλλου πήδημα έριξε γροθιά στον δικυκλιστή.

Το ίδιο ακριβώς βράδυ ένας άλλος νεαρός ντελιβεράς έπεφτε πάλι θύμα ξυλοδαρμού σε άλλο σημείο της πόλης.

Προ ημερών ένας 56χρονος διανομέας έζησε τον εφιάλτη στην οδό Μίνωος στο Ψαροφάι. Όπως αναφέρεται από το μαγαζί στο οποίο εργάζεται δέχθηκε παραγγελία ύψους 42 ευρώ από σπίτι στην οδό Μίνωος. Όταν ο διανομέας έφθασε στο σημείο είδε ότι τον περίμεναν 4 άτομα.

Ο ένας τον ρώτησε: «Φίλε, έφερες την παραγγελία; Δώσε μου τη».

Ο διανομέας ζήτησε τα χρήματα και του τόνισε πως το ακριβές ποσό είναι 41,60 ευρώ. Ο πελάτης του έδειξε την πόρτα του σπιτιού του και ότι θα πήγαινε μέσα να φέρει τα χρήματα. Μόλις πήρε την παραγγελία, ανέλαβαν… δράση οι άλλοι τρεις.

Ξεκίνησαν να τον βρίζουν, τον προπηλάκιζαν, και τον καλούσαν να σηκωθεί και να φύγει και πως δεν θα έπαιρνε τα χρήματά του γιατί έτσι γούσταραν. Ο 56χρονος άνδρας φοβήθηκε. Οι τρεις άνδρες συνέχισαν τις απειλές και όλα έδειχναν πως θα τον χτυπούσαν. Προτίμησε να φύγει. Χάνοντας 42 ευρώ από το μεροκάματό του. Ο διανομέας πήγε αμέσως στην Αστυνομία. Υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

 

Τα κρούσματα κλοπών σε διανομείς, δυστυχώς πολλαπλασιάζονται και αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως σε πολλές περιπτώσεις οι δράστες δεν στοχεύουν στα χρήματα, αλλά στα φαγητά που είχαν παραγγείλει πελάτες.

Τέτοια περιστατικά έχουν σημειωθεί στην Έλληνος Στρατιώτου, χαμηλά στην οδό Κύπρου, περιοχή πρώην ΑΤΕΙ κ.λπ.

*εφημερίδα “Γνώμη”

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.