Ο Παναθηναϊκός δουλεύει “αθόρυβα” για το μεγάλο deal με Μπακασέτα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά από την απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού, η οποία είχε δρομολογηθεί εδώ κι αρκετές εβδομάδες κι εγκρίθηκε κι απ’ τον Φατίχ Τερίμ στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου του ρόστερ, ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να κυνηγάει άλλη μία ακόμη μεγαλύτερη “ελληνική” μεταγραφή.

Μακριά απ’ όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες απ’ τον τουρκικό Τύπο, τα περισσότερα εκ των οποίων εμπεριέχουν μεγάλες αστοχίες και στοιχεία υπερβολής, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βάλει στο σωστό σημείο όλα τα κουτάκια ενός πιθανού deal για τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας. Τον Τάσο Μπακασέτα.

Μία δύσκολη υπόθεση, διότι ο “Μπάκα” έχει δεχθεί κρούση κι από άλλες ομάδες του εξωτερικού, ανάμεσα στις οποίες και από τη Μπεσίκτας, όμως ο Παναθηναϊκός το παλεύει με καλές πιθανότητες χωρίς να διαρρεέι για την ώρα το παραμικρό. Χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει, ακριβώς επειδή είναι πολύ λεπτή η υπόθεση και χρειάζεται ακόμη πιο λεπτούς χειρισμούς. Και σίγουρα δεν βοηθάει καθόλου το γεγονός ότι γράφονται αμέτρητα πράγματα στον τουρκικό Τύπο, σε καθημερινή βάση ειδικά μετά από την έλευση του Τερίμ στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφή και με την πλευρά του παικτη, αλλά και με την Τραμπζονσπόρ, προσπαθεί να τον δελεάσει με ένα πολύ καλό συμβόλαιο και με την προοπτική διεκδίκησης τίτλων και υπάρχουν έτσι περιθώρια για να προκύψει μία βάση συμφωνίας. Ακόμη έχει δρόμο η υπόθεση, όμως οι πράσινοι το παλεύουν με καλές πιθανότητες

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.