Ολυμπιακός μεταγραφές: Ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον Λέο Περέιρα της Φλαμένγκο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2023, ενώ ο Ιανουάριος πλησιάζει. Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και εξετάζουν όλες τους τις επιλογές.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Λέο Περέιρα. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στην Φλαμένγκο και έχει συμβόλαιο με αυτή έως τις 31 Ιανουαρίου του 2027.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία, οι ερυθρόλευκοι επικοινώνησαν με την ομάδα του Βραζιλιάνου, προκειμένου να μάθουν την αξία του ποδοσφαιριστή και αναλόγως να προχωρήσουν σε πρόταση.

Η Φλαμένγκο αγόρασε τον Περέιρα από την Ατλέτικο Παραναένσε τον Ιανουάριο του 2020 για επτά εκατομμύρια ευρώ. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Νάουτικο και την Γκουρατινγκετά της Βραζιλίας, όπως και στο Ορλάντο των ΗΠΑ.

Φέτος μετράει 53 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει τέσσερα γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ. Να σημειωθεί πως ο ατζέντης του Περέιρα έχει καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό και στο πελατολόγιό του υπάρχει και το όνομα του Ροντινέι.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.