Αταμάν: “Απόψε παίξαμε ίσως από τις καλύτερες άμυνες της σεζόν”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι μια ομάδα που επενδύει πολύ στην επίθεση, αλλά χρειάστηκε την άμυνα για να κερδίσει την Αρμάνι Μιλάνο επί ιταλικού εδάφους. Γι αυτό κιόλας, ο Εργκίν Αταμάν έκανε ειδική μνεία στην press conference μετά από το φινάλε της αναμέτρησης στο Mediolanum Forum.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είναι μια σπουδαία νίκη για μας, επειδή η Αρμάνι Μιλάνο πήρε σπουδαία αποτελέσματα και νίκες. Επίσης απόψε ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος κι οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά στην επίθεση. Δώσαμε όμως πολλούς πόντους στην Αρμάνι Μιλάνο στον αιφνιδιασμό και το transition.

Μετά στο δεύτερο μέρος, η άμυνά μας ήταν ίσως μία από τις καλύτερες ως τώρα στη σεζόν. Παίξαμε επιθετικά απέναντι στον Σαβόν Σιλντς και τον Ντέβον Χολ, κρατήσαμε τα αμυντικά ριμπάουντ. Στην επίθεση ελέγξαμε την κατάσταση, ιδίως με τον Κέντρικ Ναν και τον Κώστα Σλούκα. Είχαν πολύ καλές αποστάσεις, χειρίστηκαν την μπάλα πολύ καλά, με spacing. Συνεχίσαμε με δύο μεγάλες νίκες στη διαβολοβδομάδα”.

Ενώ αναφορικά με την κατάσταση του Ματιάς Λεσόρ, σημείωσε: “Τον είδα στα αποδυτήρια, πονάει. Είναι ένα πρόβλημα στη μέση. Θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει αύριο, με τις εξετάσεις που θα κάνει. Τώρα, δεν μπορώ να πω κάτι”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.