Γέμισε παιδικά χαμόγελα το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, στο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ – Την Κυριακή τα μεγάλα δώρα (φωτ.)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το Διήμερο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ 16 και 17 Δεκεμβρίου στις 4μμ στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Πατρέων στην Κανελλοπούλου, με τη συμμετοχή του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην προσχολική ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών.Πλήθος παιδιών κατέκλυσαν το Πάρκο, απολαμβάνοντας δεκάδες παιχνίδια, όπως τραμπολίνο, δίσκους ισορροπίας, πιάτα τσίρκου, fireballs,flower sticks, ρομποτάκια, μπάλες τσίρκου, κρίκους, face painting, ενώ o Άγιος Βασίλης υποδέχτηκε τα παιδιά με ανοιχτές αγκάλες και ζεστά χαμόγελα, φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους έδωσε δωρεάν τα έντυπα στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν μέσω του Photobooth. Οι γονείς, παράλληλα, παρακολούθησαν με χαρά τα παιδιά τους, να απορροφούνται στα συναρπαστικά παιχνίδια… σε μια ευχάριστη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα…Πρόκειται για μια πολυθεματική εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα για παιδιά, που θα δίνει έμφαση στην οικολογική μετακίνηση και την ασφαλή οδήγηση, αναπτύσσοντας παράλληλα πολιτισμικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα δράσεις με τη συνδρομή του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών, του Κέντρου δια βίου μάθησης Carierra Patras, της Περιφερειακης Εφορίας Προσκόπων Δυτικής Ελλάδας, του Ερυθρού Σταυρού και της ομάδας K. Helpers.Το ΔΩΡΕΑΝ Χριστουγεννιάτικο  Παιδικό Φεστιβάλ θα ανοίξει τις πύλες του και αύριο Κυριακή 17 Δεκεμβρίου από τις 4 μμ.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως τη δεύτερα ημέρα, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, θα δοθούν πάλι σε όλα παιδιά πορτοκαλάδες, σοκολάτες μπισκότα κ.ά. δώρα, ενώ τα πιο… τυχερά θα κερδίσουν ποδήλατα, πατίνια, κράνη, skateboards bags, βιβλία και παιχνίδια.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Dj’s: Γιώργος Μάρκου, Στέλλα Μπούτου

* Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρύτανης του πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, η αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Βίβιαν Σαμούρη, με το σύζυγό της, το γνωστό μαιευτήρα Δημοσθένη Σαμούρη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Σπιράλ, Πέτρος Ψωμάς, ο επικεφαλής της περιφεριακής παράταξης «Νέα Δυτ. Ελλάδα» Σπύρος Σκιαδαρέσης, η διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας Ασπασία Ρηγόπουλου, η αν. Τομεάρχης Υγείας ΠΑΣΟΚ, καθηγήτρια Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών Κατερίνα Σολωμού, με το σύζυγό της, το γνωστό γιατρό – ακτινολόγο Γιώργο Πατριαρχέα, ο δικηγόρος, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ Μαρίνος Σκανδάμης, η σύμβουλος του περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Νάντια Ασκούνη, ο πρόεδρος των εμπόρων του ιστορικού κέντρου της Πάτρας Δημήτρης Παλούμπης, ο εκπρόσωπος του My Way Hotel & Events Κώστας Γιαχαλής, η υπεύθυνη marketing της εταιρείας «Μανιατόπουλος IDEAL BIKE» Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και τα διευθυντικά στελέχη του Δήμου Πατρέων Γιάννης Σίδερης και Άννα Κατριβέση.

Υπεύθυνοι της διοργάνωσης, τα στελέχη του Alpha Patras Δημήτρης Χωρίτος, Ρούλα Νικολέτα, Ανδρέας Πολυμερόπουλος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.