Τσιόδρας: Δεν ανοίγουν τα γήπεδα πριν από τις 12 Φεβρουαρίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα γήπεδα δεν πρόκειται να ανοίξουν πριν από τις 12 Φεβρουαρίου, ξεκαθάρισε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Όταν λαμβάνεις τώρα κάποια μέτρα που είχαν εξαγγελθεί και δεν είχαν εφαρμοστεί στο ενδιάμεσο -πήγαιναν με αργούς ρυθμούς- σημαίνει ότι τα μέτρα που είχες πάρει ή δεν ήταν επαρκή δεν είχαν αποδώσει όσο χρειάζεται. Γι αυτό κρίνεις ότι θα έπρεπε να ληφθούν και νέα. Είναι αυτά τα οποία ανακοινώθηκαν, τα οποία είναι σε φάση εφαρμογής. Στις 12 Φεβρουαρίου όταν θα ανοίξουν τα γήπεδα θα πρέπει να ανοίξουμε τις προδιαγραφές που έχουμε πει, έχει ανακοινώσει ο αρμόδιος υπουργός, ο κύριος Βρούτσης ποιες ποινές θα ισχύουν. Δεν υπάρχει πιθανότητα να ανοίξουν νωρίτερα», είπε ο κ. Τσιόδρας.

(…) Πήγαμε στη Δικαιοσύνη προκειμένου να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της ύπαρξης συμμοριών στο πλαίσιο ομάδων, ανέφερε.

«Αυτό πιστεύουμε ότι μπορεί κατά κάποιο τρόπο να αντιμετωπίσει ένα ζήτημα που αφορά το γήπεδο και τον αθλητισμό. Από εκεί και πέρα ξέρουμε τι γίνεται στις γειτονιές, ξέρουμε τι γίνεται με τους εφήβους, υπάρχουν πάρα πάρα πολλά προβλήματα, το οποίο και πάλι δεν είναι ελληνικό φαινόμενο», τόνισε ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Αναφορικά με δημοσίευμα που αφορά στο ότι η κυβέρνηση κινείται σε τροχιά επίσπευσης της νομοθέτησης του γάμου ομόφυλων ζευγαριών, υπογράμμισε: «Δεν έχω τέτοια πληροφόρηση. Ο πρωθυπουργός έχει πει ότι ο χρόνος είναι κάτι το οποίο θα το εξετάσει. Αναμένουμε τις δικές του αποφάσεις. Έχει πει ότι θα έρθει εντός της κυβερνητικής θητείας. Το έχει πει κατηγορηματικά. Τώρα θα το κρίνει ανάλογα με την πορεία του νομοθετικού

(…) Αφορά τα δικαιώματα συνανθρώπων μας, οι οποίοι όντως ταλαιπωρούνται και βασανίζονται. Είναι κάτι το οποίο έχει γίνει σε πάρα πολλές χώρες και γι αυτό ακριβώς είναι πρόθεση της κυβέρνησης να έρθει τώρα».

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.