Ρέντη: «Έπιασα τη φωτοβολίδα αλλά δεν την εκτόξευσα» λέει ο ανήλικος αδερφός του 18χρονου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στο “καδρο” των ερευνων για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό και τα επεισόδια στου Ρεντη.

Ανάμεσα τους, ο 16χρονος αδερφός του 18χρονου κατηγορούμενου που τραυμάτισε τον αστυνομικό και προφυλακίστηκε.

Οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν σε εκτοξευτήρα φωτοβολίδας αποτυπώματα και DNA του 16χρονου αδερφού του καθ’ ομολογίαν δράστη, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε κληθεί από τις Αρχές προκειμένου να εξεταστεί.

Ο νεαρός, σύμφωνα με το Star, στη συμπληρωματική του κατάθεση υποστήριξε στις Αρχές ότι έπιασε φωτοβολίδα αλλά δεν την εκτόξευσε.

«Την στιγμή που βγήκα να φωνάξω τον αδερφό μου να γυρίσει πίσω και να μην πάει στα επεισόδια, κάποιος που δεν γνωρίζω μου έδωσε μια φωτοβολίδα. Ρώτησα τι είναι και μου είπε ”πάμε να την πετάξουμε”. Την άφησα από τα χέρια μου και ξαναμπήκα στο γήπεδο» φέρεται να ανέφερε ο 16χρονος.

Ο ανήλικος επιμένει ότι δεν συμμετείχε στα επεισόδια και η επαφή του με τη φωτοβολίδα ήταν μόνο για ελάχιστα λεπτά. Η έρευνα όμως, έδειξε ότι πάνω σε εκτοξευτήρα φωτοβολίδας βρέθηκαν το DNA του από ιδρώτα και αποτύπωμα ενώ στα χέρια του βρέθηκαν κατάλοιπα πυρίτιδας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.