Μπάγερν – Παρτίζαν 94-85: Η ομάδα του Λάσο λύγισε εκείνη του Ομπράντοβιτς και επέστρεψε στις νίκες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νίκη για την Μπάγερν σε ένα πραγματικό ντέρμπι στο Μόναχο με αντίπαλο την Παρτίζαν, με την ομάδα του Λάσο να επικρατεί με 94-85 και να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τέσσερις σερί ήττες.

Την επόμενη αγωνιστική η Μπάγερν κοντράρεται με την Ζάλγκιρις στο Κάουνας (17/11, 20:00), ενώ η Παρτίζαν φιλοξενεί την Άλμπα Βερολίνου (17/11, 21:45).

Ο αγώνας
Η παραγωγικότητα ήταν στα ύψη για τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος στο Μόναχο, με το πρώτο δεκάλεπτο να ανήκει στην Παρτίζαν και το δεύτερο στην Μπάγερν. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς ήταν ασταμάτητη στο ξεκίνημα του αγώνα σκοράροντας 32 πόντους στην πρώτη περίοδο με μπροστάρη τον Ούρος Τριφούνοβιτς. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Μπάγερν ανέβασε στροφές και περιόρισε την επιθετική λειτουργία της Παρτίζαν, με τους παίκτες του Λάσο να σουτάρουν εξαιρετικά από την περίμετρο με 9/15 τρίποντα. Σκορ ημιχρόνου το 53-51 υπέρ των γηπεδούχων.

Η Μπάγερν μπήκε με το πόδι κολλημένο στο… γκάζι και στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους Βαυαρούς να τρέχουν ένα σερί 10-2 και να πιάνουν διψήφια διαφορά (63-53 στο 26′). Ο Κάρσεν Έντουαρντς ήταν σε μεγάλο βράδυ για την ομάδα του Λάσο και μαζί με τον Ντέβιν Μπούκερ που κυριάρχησε στο ζωγραφιστό, ηγήθηκαν στο σκοράρισμα. Η Παρτίζαν ήταν αποφασισμένη να μην τα παρατήσει, ο Καμπόκλο έβαλε τα σουτ όντας ο κορυφαίος των ασπρόμαυρων του Βελιγραδίου και το παιχνίδι παρέμεινε ντέρμπι μέχρι το φινάλε. Εκεί η Μπάγερν άντεξε στην πίεση και πήρε τη νίκη με 94-85 διακόπτωντας το σερί τεσσάρων ηττών στην διοργάνωση.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρότσα, Χόρντοβ, Κοντανσταντίνοβς

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-32, 53-51, 70-63, 94-85

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Την επόμενη αγωνιστική η Μπάγερν πηγαίνει στο Κάουνας για να κοντραριστεί με την Ζάλγκιρις (17/11, 20:00), ενώ η Παρτίζαν υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου (17/11, 21:45).

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.