Ασθενής τα έκανε γης μαδιάμ στο νοσοκομείο Αγρινίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καταστροφές στο Τμημα Επειγόντων Περιστατικών στο νοσοκομείο του Αγρινίου, σημειώθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, από ασθενή που εμφάνισε επιθετική συμπεριφορά.

Το περαστικό φέρεται να σημειώθηκε το απόγευμα και δεν υπάρχει αναφορά για τραυματισμό. Με αφορμή όμως ακόμη ένα βίαιο επεισόδιο στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Αγρινίου, ο διασώστης Γιώργος Καραγεώργος, γνωστός για τις δημόσιες παρεμβάσεις του, προχώρησε σε μια ανάρτηση όπου μεταξύ άλλων κάνει λόγο για εικόνες που «είναι η ξεκάθαρη απάντηση, στο γιατί δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ μας και η εύλογη ερώτηση, στο σε ποιον εργαζόμενο αξίζει να δουλεύει κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Γράφει συγκεκριμένα:

«Όχι, αυτές οι εικόνες δεν είναι από νοσοκομείο στη λωρίδα της Γάζας, είναι από ένα γενικό νοσοκομείο της Ελλάδας.

Αυτές οι εικόνες δεν είναι από μια χώρα που υπάρχει πόλεμος, είναι από ένα “ειρηνικό” νοσοκομείο στην χώρα μας.

Δεν είναι εικόνες μετά από σεισμό, είναι μια ακόμη βάρδια στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αγρίνιου..

Είναι μια κατάσταση που συχνά καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αιχμάλωτοι (και κατά πολλούς) αχρηστοι σεκιούριτι, οι υγειονομικοι υπάλληλοι, οι νοσηλεύτριες, οι γιατροί, οι τραυματιοφορεις.

Είναι το μεροκάματο του τρόμου, είναι εκείνη η συνθήκη που πας για βάρδια και δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις σπίτι σου σώος ή αν θα σε ανεβάσουν για νοσηλεία στην κλινική, είναι το ευχαριστώ στους εργαζόμενους στα επείγοντα, για όσα κάνουν για τους πολίτες που τους χρειάζονται με αυταπάρνηση, υπερβασεις και φιλότιμο, πάρα πολλές φορές!

Αυτές οι εικόνες είναι η ξεκάθαρη απάντηση, στο γιατί δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ μας και η εύλογη ερώτηση, στο σε ποιον εργαζόμενο αξίζει να δουλεύει κάτω από αυτές τις συνθήκες».

agriniopress.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.