Κούλογλου: Ούτε σε επαρχιακό κυνηγετικό σύλλογο δεν θα γινόταν πρόεδρος ο Κασσελάκης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Ούτε σε επαρχιακό κυνηγετικό σύλλογο δεν θα γινόταν πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης» σχολίασε σε συνέντευξή του, ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγες ημέρες, ενώ αναρωτήθηκε «γιατί να παραδώσω εγώ την έδρα και όχι αυτός;».

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Creta Channel, ο κ. Κούλογλου ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως ο Στέφανος Κασσελάκης «Αποφασίζει μόνος του κόντρα στο καταστατικό, νομίζει ότι είναι πρόεδρος της Goldmann Sachs και λέει “εσύ θα φύγεις, εσύ θα μείνεις”». Μάλιστα, αναρωτήθηκε «γιατί να παραδώσω εγώ την έδρα και όχι αυτός», ενώ έστρεψε και πάλι τα βέλη του προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την άποψή του ότι εξελέγη από 70.000 στελέχη, ενώ όπως είπε ο κ. Κούλογλου, εκείνος εξελέγη στην ευρωβουλή με 200.000 ψήφους.

«Έχω μείνει σταθερός στους ψηφοφόρους μου. Νομίζω είχα μία καλή θητεία, έμεινα με συνέπεια στις θέσεις μου, δουλεύω καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ και στις Βρυξέλλες και στην Ελλάδα. Επομένως τι είναι αυτή η ιστορία;» επεσήμανε. «Θέλει να δημιουργήσει ένα δεξιό κόμμα για τα ελληνικά δεδομένα που είναι πολύ μακριά από το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ. Στην επιστολή παραίτησής μου έλεγα ότι δεν μπορεί να είναι πρότυπό μας το Δημοκρατικό κόμμα διότι μαζί με τους Ρεπουμπλικάνους τα 30 τελευταία χρόνια έχουν διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες», τόνισε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής.

Σύμφωνα με τον κ. Κούλογλου «ο ΣΥΡΙΖΑ πάει στα βράχια έχοντας χάσει τον προσανατολισμό του, είναι σαν ένα καράβι που έχει χαλάσει η πυξίδα του και βρίσκεται σε τρικυμία. Είναι απαραίτητη η δημιουργία ενός νέου κόμματος».

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.