Οι GMs του NBA ψήφισαν πρωταθλητή, MVP, καλύτερο παίκτη και κορυφαίο ανά θέση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ούτε πέντε, ούτε 20, αλλά σε 50 ερωτήσεις απάντησαν οι GMs των 30 ομάδων του NBA, για να δημοσιεύσει η Λίγκα το βράδυ της Τρίτης (10/10) τις απαντήσεις τους σε όλα τα “καυτά” ερωτήματα για τα οποία συζητούν οι fans εν όψει της σεζόν 2023/24.

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα; Από 33% πήραν Σέλτικς και Νάγγετς, με τους Μπακς να ακολουθούν στο 23% και τους Σανς (7%) με τους Κλίπερς (3%) να συμπληρώνουν την πεντάδα.

Το 34% είπε ότι οι Σέλτικς θα πάρουν την Ανατολή με το 33% να πηγαίνει με το μέρος των Μπακς, ενώ το 35% είπε ότι οι Νάγκετς θα πάρουν τη Δύση με το 26% να πηγαίνει με τους Σανς.

Στο ερώτημα ποιος θα πάρει το MVP ο Νίκολα Γιόκιτς (43%) κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (20%) ξεχώρισαν, ενώ στο ερώτημα “με ποιον θα ξεκινούσες την ομάδα σου” το 33% επέλεξε τον Γιόκιτς, το 23% τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά και το 13% τον Greek Freak.

Ο Στεφ Κάρι ψηφίστηκε κορυφαίος πόιντ γκαρντ, ο Ντέβιν Μπούκερ κορυφαίος σούτινγκ γκαρντ, ο Τζέισον Τέιτουμ κορυφαίος σμολ φόργουορντ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κορυφαίος πάουερ φόργουορντ και ο Νίκολα Γιόκιτς κορυφαίος σέντερ.

Το 80% αποκάλεσε κορυφαίο ξένο παίκτη τον Νίκολα Γιόκιτς με τους Ντόντσιτς – Αντετοκούνμπο στο 10% και στο 7% αντίστοιχα, ενώ κορυφαίος παίκτης εκτός NBA ψηφίστηκε ο Νίκολα Μίροτιτς με 37%.

Κορυφαίος αμυντικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 40%, κορυφαίος περιφερειακός αμυντικός ο Τζρου Χόλιντεϊ με 50%, κορυφαίος προπονητής ο Έρικ Σπόλστρα των Μαϊάμι Χιτ με 73%.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.