Η επικρατέστερη ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Παναθηναϊκό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ρυθμούς clasico κινούνται άπαντες στον Ολυμπιακό, ο οποίος την Κυριακή έχει το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Super League 1.

ΟΝτιέγκο Μαρτίνεθ έχει επιχειρήσει από πολύ νωρίς να βάλει στο κλίμα τους ποδοσφαιριστές του, αναφέροντας πολλές φορές στις ομιλίες του τη λέξη «νίκη».

«Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και συνέχεια βελτιωνόμαστε. Ζητούμενο είναι οι νίκες, διότι αυτές συνοδεύουν τον Ολυμπιακό και τη δυναμική του. Τις μέρες της διακοπής δουλέψαμε πολύ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Μπαίνουμε ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με συνεχόμενα παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων. Είμαστε δυνατοί και μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, ξεκινώντας από την προσεχή Κυριακή με τον Παναθηναϊκό», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός στους παίκτες.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι Πειραιώτες απέναντι στο τριφύλλι, όλα δείχνουν πως δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το αρχικό σχήμα που συνήθως χρησιμοποιείται σε ματς πολλών απαιτήσεων.

Η πιθανότερη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Ποντένσε, Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Κααμπί.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.