Διαμαντής Κανελλόπουλος: Σαφή και ξεκάθαρη εντολή: Ο Ερύμανθος γυρίζει σελίδα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χρονίζοντα ζητήματα όπως οι ελλείψεις σε ύδρευση, αποχέτευση αλλά και οδοποιία, τέθηκαν στο επίκεντρο των επαφών που είχε το απόγευμα της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου Διαμαντής Κανελλόπουλος, στο κεφαλοχώρι του Βασιλικού και τον οικισμό της Αγριλιάς.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο», σε μια ακόμη περιοδεία του στην περιοχή άκουσε τα παράπονα των κατοίκων σε σχέση με έργα που αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε βασικές υποδομές. Επεσήμανε ότι η ‘Νέα Συμπόρευση’ δε θα μείνει σε λόγια και υποσχέσεις, σχετικά με προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα της ζωής στην περιοχή.

Παράλληλα τόνισε ότι στα επόμενα 24ωρα που απομένουν μέχρι και το άνοιγμα της κάλπης, θα πρέπει να μεταφερθεί παντού το μήνυμα ότι ο συνδυασμός και οι άνθρωποί του, σε κάθε κοινότητα, θα σταθούν με ειλικρίνεια και αξιοσύνη απέναντι στους συμπολίτες τους.

«Αυτοί που υπέμεναν αρκετά για να δουν στον τόπο τους να αλλάζει, στηρίζουν από την αρχή την προσπάθεια που κάνουμε. Σε λίγες μέρες στον τόπο μας μια νέα δύναμη ευθύνης και προοπτικής αναλαμβάνει το δήμο για να εφαρμόσει ένα σχέδιο με προοπτική. Είμαστε βέβαιοι ότι το μήνυμα που έχουμε εκπέμψει, κατά την προεκλογική περίοδο, έχει φτάσει παντού και οι φίλοι και συμπολίτες θα πράξουν το καθήκον τους. Δίνοντας μια εντολή σαφή και ξεκάθαρη, από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, ότι ο Ερύμανθος γυρίζει σελίδα!» σχολίασε ο Διαμαντής Κανελλόπουλος, ευχαριστώντας τους κατοίκους της περιοχής για την δυναμική παρουσία τους σε μια από τις τελευταίες περιοδείες μας, λίγο πριν την ολοκλήρωση αυτής της προεκλογικής περιόδου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.