Διαμαντής Κανελλόπουλος: «Μια υπεύθυνη και αξιόπιστη δύναμη στον τόπο σας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι σε Κάλφα και Αγία Βαρβάρα στην αντιπροσωπεία του συνδυασμού μας «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο».

Στελέχη και μέλη μας, με επικεφαλής τους τον υποψήφιο Δήμαρχο Ερυμάνθου Διαμαντή Κανελλόπουλο, περιόδευσαν σε οικισμούς της Τριταίας, απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες προσέλθουν μαζικά στις κάλπες αυτής της Κυριακής 8 του μηνός.

«Μια περίοδο ελπίδας για τον τόπο μας ξεκινά την επόμενη Κυριακή, πλησιάζει η ώρα, στα χέρια μας είναι να αλλάξουμε πορεία. Γνωρίζετε ποιος είναι ο μέχρι σήμερα απολογισμός της απερχόμενης δημοτικής αρχής, αποτελείται από πολλά λόγια και υποσχέσεις. Κατά την τετραετία που πέρασε, αν ελάχιστα από αυτά που σας υποσχέθηκαν, τα έκαναν πράξη, τώρα θα ήμασταν όλοι ήσυχοι… Επειδή όμως είμαστε εδώ για σας, από χθες, αναγνωρίσουμε τον προβληματισμό και την ανασφάλεια που σας έχουν προκαλέσει αφήνοντας ένα τόσο μεγάλο κενό από τον λόγο, μέχρι την πράξη» τόνισε χαρακτηριστικά προς τους κατοίκους στο Κάλφα το βράδυ του Σαββάτου (30-9-2023), ο Διαμαντής Κανελλόπουλος.

«Τώρα παραμονές των εκλογών, έρχονται πίσω και σας ζητούν να ξεχάστε. Την απάντηση την ξέρουν, είναι μια απλή λαϊκή ρήση, αυτή την Κυριακή θα πρέπει ‘να θερίσουν ότι έσπειραν’. Γνωρίζουν την δυναμική μας, ήδη έχουν χάσει τον ύπνο τους, επιχειρούν να ανακόψουν με κάθε τρόπο τη δική μας πορεία προς τη νίκη. Συμπολίτες, στις κάλπες, αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να φροντίσετε και εσείς να σταλεί το μήνυμα με τρόπο αποφασιστικό! Είναι ώρα να κοιμούνται πια ήσυχοι, μια υπεύθυνη και αξιόπιστη δύναμη, αποφασιστικά, αναλαμβάνει τις τύχες του τόπου σας» κατέληξε ο επικεφαλής μας και υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου.

Τα επόμενα 24ωρα τα μέλη του συνδυασμού πυκνώνουν την παρουσία τους στα χωριά μας μεταφέροντας τους βασικές άξονες και παραμέτρους από το πρόγραμμά μας το οποίο αποτελεί την πιο ειλικρινή και αξιόπιστη πρόταση για τον τόπο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.