«Το παιδί θα το μεγαλώσω εγώ, ο παππούς» – Τι είπε ο πατέρας της 13χρονης που γέννησε σε τουαλέτα νοσοκομείου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Τον πατέρα του παιδιού θα τον κάνω εγώ, ο παππούς. Δεν μας έχει πει τίποτα η κόρη μου για τον πατέρα του παιδιού, θέλω να μεγαλώσω εγώ το εγγονάκι μου, για να πάει το παιδί μου στο σχολείο. Έχω μεγαλώσει 4 παιδιά, ξέρω», ανέφερε για την ανατροφή του νεογέννητου ο πατέρας της 13χρονης από τη Νάξο που γέννησε στην τουαλέτα νοσοκομείου.

Μιλώντας στον Alpha, αναφέρθηκε αρχικά στην τωρινή κατάσταση του 13χρονου κοριτσιού, σημειώνοντας πως «είναι μια χαρά». Και πρόσθεσε: «Δεν είχαμε αντιληφθεί κάτι, αν το είχαμε καταλάβει θα την είχαμε πάει να γεννήσει σε σοβαρό νοσοκομείο. Το μωρό είναι πολύ καλά». Στη συνέχεια, ανέφερε πως «το παιδί μου με τη γυναίκα μου είναι στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και θα βγουν αύριο».

Ερωτώμενος για το πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης του, τόνισε: «Εγώ από τη γέννηση το έμαθα. Είχα πάει το παιδί μου στον γιατρό και το έμαθα και εγώ εκεί. Εκείνη τη στιγμή το μάθαμε όλοι. Σοκαριστήκαμε, αλλά παιδί μας είναι, ούτε το μαλώσαμε ούτε πρόκειται να το μαλώσουμε».

Όσον αφορά για το εάν γνωρίζει αν το παιδί ήξερε για την εγκυμοσύνη του, ο πατέρας απάντησε πως «δεν ξέρω αν εκείνη το γνώριζε. Είχε παχύνει λίγο, αλλά η κοιλίτσα της δε φαινόταν».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.