Μαρινάκης: Η ανάρτηση Πολάκη για τον σκιτσογράφο Χαντζόπουλο ήταν ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, προκάλεσε η υβριστική ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, κατά του σκιτσογράφου Δημήτρη Χαντζόπουλου.

«Ήταν ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατά τα λοιπά μιλάει στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ.Μαρινάκης.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Και είναι πράγματι κατάντια το γεγονός, ότι ο γνωστός για την χυδαιότητά του κ. Πολάκης μόλις προ ημερών επιβραβεύτηκε από τη νέα ηγεσία διοριζόμενος σε έναν κομβικό επιτελικό ρόλο» συμπλήρωσε.

Ολόκληρη η δήλωση του Παύλου Μαρινάκη:

«Ο υπερσυντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης, αφού ανήρτησε φωτογραφία του σκιτσογράφου Δημήτρη Χαντζόπουλου, που ”τόλμησε” να εκφράσει την άποψή του, τον παρέδωσε ”στη χλεύη των κανονικών ανθρώπων” όπως έγραψε, σε μια ακόμα ανάρτηση γεμάτη ύβρεις και μίσος που προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη και παραπέμπει σε λογικές προγραφών.

Ήταν ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατά τα λοιπά μιλάει στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Και είναι πράγματι κατάντια το γεγονός, ότι ο γνωστός για την χυδαιότητά του κ. Πολάκης μόλις προ ημερών επιβραβεύτηκε από τη νέα ηγεσία διοριζόμενος σε έναν κομβικό επιτελικό ρόλο».

Σημειώνεται ότι ο νέος Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ είχε προχωρήσει νωρίτερα στην ακόλουθη ανάρτηση:

«Αυτο το κακεκτυπο ανθρώπινου είδους είναι ο «γελοιογράφος» της «σοβαρής αστικής εφημεριδας» της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ !!
Αυτός ο τυφλωμένος ακροδεξιός «καλλιτέχνης» νομίζει πως παράγει πολιτισμό και κανει χιουμορ!!!
Σε παραδίδω στη ΧΛΕΥΗ των πραγματικών ΑΝΘΡΩΠΩΝ!! Υγ Μάλλον από το φόβο σου μετά τις τελευταίες εξελίξεις πρέπει να ξύπνησες το βράδυ έχοντας κάνει στο στρώμα σου αυτό που κάνει το «τετράποδο» της εικόνας που φιλοτέχνησες…»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.