Συνάντηση με φίλους και υποστηρικτές της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Μια υπέροχη βραδιά διοργάνωσε τη Δευτέρα 28/8 η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μπροστά σε όλους» του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, Αννα Μαστοράκου.
Ο λόγος για τη συνάντηση με φίλους και υποστηρικτές της που φιλοξενήθηκε στον υπέροχο χώρο του café-bar-reastaurant «Ανώνυμο» στον Λόγγο του Αιγίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία πλήθους κόσμου, γεγονός που φανερώνει τη δυναμική του συνδυασμού του Νεκτάριου Φαρμάκη, αλλά και προσωπικά της ίδιας της Αννας Μαστοράκου, η οποία στην παρθενική της υποψηφιότητα σε Περιφερειακές εκλογές έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο (και) της Αιγιάλειας.
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Σπηλιόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος με συνεργάτες του, ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργος Αγγελόπουλος, κ.ά.
Η Αννα Μαστοράκου είχε την ευκαιρία, ως καλή οικοδέσποινα, να τα πει με όλους τους καλεσμένους της, να ανταλλάξει απόψεις και να δεσμευθεί για την προώθηση αιτημάτων που αφορούν την ανάπτυξη της Αιγιάλειας και των πολιτών της. Θέματα όπως ο τουρισμός σε διάφορα είδη και μορφές, η αξιοποίηση του λιμανιού και του θαλάσσιου μετώπου του Αιγίου, η διοργάνωση συνεδρίων και αθλητικών διοργανώσεων, η στήριξη του αγροτικού κόσμου, η λειτουργία εκ νέου κάποιας πανεπιστημιακής σχολής στην πρωτεύουσα της Αιγιάλειας, βρέθηκαν στο επίκεντρο.
Οι καλεσμένοι της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, μεταφέροντας στην Αννα Μαστοράκου τις ευχές τους και τη στήριξή τους για την εκλογή της στο Περιφερειακό συμβούλιο. Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους και δεσμεύθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για την Αιγιάλεια.
Η Αννα Μαστοράκου θα συνεχίσει τις περιοδείες και της συναντήσεις της με ακόμη πιο έντονους ρυθμούς ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.