Μια απίστευτη ιστορία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο γνωστός Πατρινός καρδιολόγος, αν. διοικητής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο, Ανδρέας Μαζαράκης, έκανε μια απίστευτη ανάρτηση στο fb, που αξίζει να τη διαβάστε έως το τέλος:

ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Ο άνθρωπος που έκανε τον περίπατό του στο βουνό μαζί με το σκυλάκι του, συνάντησε και άθελά του ενόχλησε την τεράστια αρκούδα. Τότε δέχτηκε την επίθεσή της.
Το δυνατό ζώο -που δεν είναι από τη φύση του επιθετικό- άρπαξε τον άτυχο περιπατητή
από το αριστερό του πόδι και τον στροβίλισε στον αέρα. Στη συνέχεια αφού τον πέταξε στο έδαφος, άρπαξε με τα σαγόνια του που είναι δυνατά σαν μέγγενη, το αριστερό του χέρι. Πίσω του στο μισό μέτρο, γκρεμός εκατόν μέτρων.
Μια απορία γεννήθηκε στο μυαλό του. Θα πεθάνει από το ογκώδες ζώο ή θα χορέψει το χορό του Ζαλόγγου, πεφτοντας στο κενό. Το σκυλάκι του ανήμπορο να τον βοηθήσει δραστικότερα, γρύγιζε ασταμάτητα. Ξαφνικά μια φαεινή ιδέα φώτισε τη θολομένη του σκέψη.
Οπλίστηκε με περισσό κουράγιο, σήκωσε το ελεύθερο χέρι του, χάιδεψε την αρκούδα στο πρόσωπο, κυρίως την κοίταξε κατευθείαν στα μάτια και της είπε.
– Μωρή γιατί θέλεις να με σκοτώσεις, άφησέ με, έχω μικρά παιδιά.
Το επιβλητικό ζώο ανταποκρίθηκε. Ελευθέρωσε το χέρι του από τα σαγόνια του και έφυγε με αξιοπρέπεια.
Ο άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αρτιμελής, ελπίζοντας να διηγείται την ιστορία του, εκτός από τα εγγόνια του και στα δισέγγονά του.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.