Σάκκαρη – Οσόριο: Εγκατέλειψε η Κολομβιανή στο δεύτερο σετ, στα προημιτελικά η Μαρία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με την Καμίλα Οσόριο ολοκληρώθηκε άδοξα. Στη διάρκεια του δεύτερου σετ η Κολομβιανή ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί λόγω τραυματισμού.

Μέχρι εκείνο το σημείο η Σάκκαρη είχε πάρει το πρώτο σετ με 6-3, ενώ το σκορ στο δεύτερο σετ ήταν στο 2-2 τη στιγμή της απόσυρσης της Οσόριο.

Έτσι, η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά του Σαν Ντιέγκο όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Έμα Ναβάρο και την Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς.

Το ματς: Οι δύο αθλήτριες ξεκίνησαν νευρικά το ματς με αποτέλεσμα όλα τα game τους να είναι γεμάτα. Η Σάκκαρη έφτασε κοντά σε break μόλις στο δεύτερο game, αλλά η Οσόριο κράτησε το σερβίς της.

Το ίδιο έπραξε και η Σακ στην ευκαιρία που είχε η Κολομβιανή για break στο έβδομο game. Τελικά, εκείνη που έφτασε στο break ήταν τελικά η Σάκκαρη η οποία το έκανε στο όγδοο game και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να κλείσει το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ οι δύο αθλήτριες κατάφεραν να κρατήσουν το σερβίς τους, ωστόσο μετά το 2-1 που έκανε η Οσόριο αμέσως ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ.

Η Κολομβιανή έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί πόδι της. Επέστρεψε στο κορτ, έπαιξε ακόμα ένα game το οποίο πήρε η Σάκκαρη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.