Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη 1-0: Ο Ράμος έκανε δώρο το τρίποντο στους μπλαουγκράνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Σέρχιο Ράμος έκανε δώρο στην Μπαρτσελόνα τη νίκη κόντρα στη Σεβίλλη, με τους Καταλανούς να παίρνουν το τρίποντο χάρη στο αυτογκόλ του Ισπανού για την 8η αγωνιστική της La Liga.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στα πρώτα λεπτά, αλλά χωρίς να απειλήσουν τον Νίλαντ. Η κεφαλιά του Φέλιξ στο 15′ μετά από κόρνερ του Γκιντογκάν κατέληξε άουτ και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε το μακρυνό σουτ του Ράκιτιτς.

Η μεγαλύτερη στιγμή για τους “μπλαουγκράνα” στο πρώτο μέρος ήρθε στο 22ο λεπτό του αγώνα, με το σουτ του Φέλιξ να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Νίλαντ.

Οι Ανδαλουσιανοί απάντησαν στο 30′. Ο Οκάμπος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του σταμάτησε στον Γκάβι.

Στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία να κάνει το 1-0, αλλά στο 56′ ο Λεβαντόβσκι έχασε το τετ α τετ και στο 57′ η κεφαλιά του Γκάβι κατέληξε άουτ.

Η ομάδα του Τσάβι προηγήθηκε όμως, στο 76′ με αυτογκόλ του Ράμος. Ο Φεράν Τόρες έβγαλε τη σέντρα, ο Γιαμάλ έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να κοντράρει στον Ισπανό πολύπειρο στόπερ και να καταλήγει στα δίχτυα.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κανσέλο, Κουντέ, Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Ραφίνια (37′ Φερμίν), Γκάβι, Γκιντογκάν, Γιαμάλ (82′ Ρομέου), Λεβαντόβσκι, Φέλιξ (71′ Τόρες).

Σεβίλλη: Νίλαντ, Πεδρόσα (82′ Σούσο), Ράμος, Μπαντέ, Χουάνλο (82′ Νάβας), Σο (66′ Φερνάντο), Τζόρνταν, Λαμέλα (75′ Ντίαθ), Ράκιτιτς, Οκάμπος, Λουκεμπάκιο (75′ Ακούνια).

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.