Μασούρας: «Μας έχει μαυρίσει η καρδιά με τις πλημμύρες, κάτι πρέπει να αλλάξει στη χώρα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Η Εθνική επικράτησε με 5-0 του Γιβραλτάρ, με τον Γιώργο Μασούρα να πετυχαίνει δύο γκολ. Μετά το τέλος της συνάντησης ο έμπειρος επιθετικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Είναι πολύ όμορφο που τα πάω καλά και ψυχολογικά είμαι καλά. Όμως χωρίς καλή ομαδική δουλειά κανείς δε μπορεί να αναδειχτεί. Και εδώ και με τον Ολυμπιακό έχω καλούς συμπαίκτες πήραμε τη νίκη και προχωράμε».

Για την ήττα με την Ολλανδία και την προσπάθεια που έγινε: «Έγινε η δουλειά, θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Έχω ζήσει και στιγμές που τέτοια παιχνίδια δε τα τελειώναμε, κάναμε το καθήκον μας και πάμε μπροστά».

Για την συνέχεια: «Το επόμενο παιχνίδι είναι κομβικό. Θέλουμε ένα μεγάλο διπλό που θα μας στείλει σε μία μεγάλη διοργάνωση, δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια αλλά στις πράξεις».

Για τις πλημμύρες: «Μας έχει μαυρίσει η καρδιά για τα όσα συμβαίνουν, έχουμε βαρεθεί να φοράμε μαύρα περιβραχιόνια κάθε φορά, κάτι πρέπει να αλλάξει στη χώρα. Στέλνω συλλυπητήρια και ελπίζω να βρουν οι άνθρωποι δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.