Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία της Νέας Αριστεράς – «Αποφασιστικότητα και αισιοδοξία»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ξεκίνησε και επίσημα η προεκλογική εκστρατεία της Νέας Αριστεράς, με τον Αλέξη Χαρίτση να πραγματοποιεί on camera δήλωση από την Κέρκυρα.

Ο Αλέξης Χαρίτσης σημείωσε ότι «σήμερα, από εδώ, από την Κέρκυρα, ξεκινάμε κι επίσημα την προεκλογική εκστρατεία της Νέας Αριστεράς. Θα δώσουμε αυτόν τον ωραίο αγώνα με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία».

«Οι πολίτες να δώσουν φωνή στο δίκιο τους»

Ακολούθως ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς υπογράμμισε πως «με στήριγμα τους αγώνες της κοινωνίας, με οδηγό την προγραμματική πρόταση της σύγχρονης Αριστεράς, με το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να πουν και στην κάλπη όσα θέλουν για το σήμερα και ονειρεύονται για το αύριο».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Χαρίτσης κάλεσε τους πολίτες «να στείλουν ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη», όπως και «να δώσουν φωνή στο δίκιο τους, ανοίγοντας ένα νέο δρόμο για την Ελλάδα και την Ευρώπη».

Στη Νέα Ιωνία σήμερα ο Αλέξης Χαρίτσης, στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα

Σημειώνεται πως σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης θα περιοδεύσει με υποψήφιους ευρωβουλευτές και μέλη του κόμματος στους πεζόδρομους και εμπορικούς δρόμους της περιοχής στις οδούς Ηρακλείου και Μεσολογγίου, όπως και στην αγορά της Αγίας Φωτεινής στις 11:00.

Ακόμη, ο Αλέξης Χαρίτσης τη Δευτέρα 13 Μαΐου, στις 19:00, θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης εντός της ΔΕΘ. Η εκδήλωση θα έχει θέμα τα περιβαλλοντικά ζητήματα της πόλης.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.