Κλοπ: “Δεν έχω ξαναδεί πιο άδικο ματς στη ζωή μου, τρελές οι αποφάσεις της διαιτησίας”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Λίβερπουλ κρατούσε στα χέρια της έναν βαθμό που θα έπαιρνε με πολύ κόπο, αγωνιζόμενη από το 26′ με 10 παίκτες κόντρα στην Τότεναμ και με 9 από το 69ο λεπτό, όμως στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων λύγισε με 2-1 από το αυτογκόλ του Μάτιπ.

Το φινάλε βρήκε τον Γιούργκεν Κλοπ όχι μόνο να δηλώνει υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του αλλά και να κάνει έντονα παράπονα για την διαιτησία, υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε οφσάιντ στο γκολ του Ντίας στο πρώτο μέρος και πως δεν έπρεπε να αποβληθούν ούτε ο Κέρτις Τζόουνς ούτε ο Ντιόγκο Ζότα.

“Δεν έχω ξαναδεί πιο άδικο παιχνίδι. Η πρώτη κίτρινη στον Ζότα δεν είναι ποτέ κίτρινη ενώ ο Τζόουνς δεν έχει κάνει άσχημο τάκλιν, έβαλε το πόδι του στη μπάλα. Δεν υπάρχει οφσάιντ στο γκολ του Ντίας, τράβηξαν λάθος τις γραμμές.

Κάποιος άνοιξε το smartphone στο ημίχρονο και το είδαμε στο Instagram ή στο Twitter. Απόψε δεχτήκαμε ισχυρό χτύπημα. Θα πανηγυρίζαμε τον πόντο αλλά τώρα δεν έχουμε πόντο. Δεν ήμουν ποτέ τόσο υπερήφανος για την ομάδα.

Δεν έχω ξαναδεί ματς με πιο άδικες και τρελές αποφάσεις διαιτητών. Οι παίκτες μου είναι τέρατα με τον τρόπο που πάλεψαν. Είναι άνθρωποι βουνά”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Γερμανός προπονητής.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.