Το “Ταξί Εξπρές Πάτρας” υποδέχτηκε τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη και τη δημοτική αρχή (φωτό)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωσή του Διοικητικό συμβούλιο «Ταξί Εξπρές Πάτρας» αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στις εγκαταστάσεις μας τον δήμαρχο Πατρέων και επικεφαλή της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση κύριο Κώστα Πελετιδη.

Συνοδευόταν από την υποψήφια κυρία Βίβιαν Σαμούρη, και τους συνυποψήφιους,

Κυρίους Ασπράγγαθο Νίκο, Αγγελόπουλο Ευθύμιο, Μαγιάκη Νίκο, Κανελλόπολο Ιωάννη. (συνάδελφο) και Μάγκο Βασίλειο. (συνάδελφο). Συζητήσαμε σε πνεύμα διαλόγου όλα τα σοβαρά προβλήματα που μας απασχολούν.

Οπως: Την εξαίρεση των συνεταιρισμών από πηγές χρηματοδότησης, μιλάμε για μια μεροληπτική στάση τής πολιτείας αφού σε αντίθεση με εμάς χρηματοδοτεί  και στηρίξει τους ανταγωνιστές μας πολυεθνικές εταιρείες και εφαρμογές.

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης μας πού κάνει την ζωή των επαγγελματιών και των πολιτών αφόρητη. Την μείωση των σταθμών ταξί στο κέντρο της πόλης μας.

Την έλλειψη κανόνων που θα καθορίζουν τα όρια  μεταξύ των επαγγελματιών μεταφορέων, πιο συγκεκριμένα  συζητήσαμε την ανάγκη να υπάρξει σαφής διαχωρισμός μεταξύ μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία) ειδικής μεταφοράς (ταξί).

Την έλλειψη πλαισίου λειτουργίας και κανόνων των εφαρμογών που παρέχουν υπηρεσίες μεταφοράς με ταξί, πατίνια και ηλεκτρικά ποδήλατα.

Ο κύριος δήμαρχος μας άκουσε με προσοχή και δήλωσε ότι σε περίπτωση επανεκλογής του θα μας καλεί να συμμετέχουμε  σε συζητήσεις για θέματα της πόλης που μας αφορούν.

Στάθηκε ιδιαίτερα στην πρόταση μας να οργανώσει ο δήμος τομέα που θα παρέχει στους συνεταιρισμούς επιστημονική καθοδήγηση και στήριξη και μας έδωσε την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσει να την υλοποιήση στο πλαίσιο πάντα που το επιτρέπει η νομοθεσία .

Τέλος παραδόθηκε  στον κύριο Πελετίδη φάκελο με τις προτάσεις μας. Τους ευχαριστούμε όλους  και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.