Kώστας ΣΒόλης: Προτεραιότητά μας η συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. –

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία αποτελεί βασική μας προτεραιότητα προκειμένου να εξασφαλίσουμε από κοινού την ασφάλεια των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτής της βασικής μας φιλοσοφίας και αρχής είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε εκ νέου τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγο Απόστολο Μαρτζάκλη, με τον οποίον ανταλλάξαμε απόψεις μέσα σε εξαιρετικό κλίμα.

Από την πλευρά μας, δώσαμε πολλά συγχαρητήρια στον κ. Μαρτζάκλη για το σημαντικό έργο που επιτελείται από την τοπική ΕΛΑΣ και τον διαβεβαιώσαμε ότι η συνεργασία μας θα είναι συνεχής όταν μετά την ετυμηγορία του πατρινού λαού αναλάβουμε τη Δημοτική Αρχή της πόλης.

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε τον Διευθυντή Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Θεόδωρο Τσάτσαρη, από τον οποίον ενημερωθήκαμε για μια σειρά θεμάτων που αφορούν την τοπική ΕΛΑΣ, αλλά και τον ενημερώσαμε και από την πλευρά μας για τις προτάσεις μας για την Πάτρα που ονειρευόμαστε, με την επαναλειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας να κατέχει πρωταρχική θέση στο πρόγραμμά μας. Θυμίζουμε ότι η απερχόμενη Δημοτική Αρχή χαρακτηρίζει τη Δημοτική Αστυνομία ως… όργανο καταστολής (!), παραγνωρίζοντας τα πολλαπλά οφέλη που θα προκύψουν από την επαναλειτουργία της, καθώς και 106 θέσεις εργασίας θα προκύψουν και η μικροπαραβατικότητα στον αστικό ιστό θα καταπολεμηθεί.

Να σημειωθεί ότι κατά την επίσκεψή μας στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού επισκεφθήκαμε και το Β΄ Αστυνομικό τμήμα, όπου συναντήσαμε τον Διοικητή Χρήστο Αμτζόπουλο, αλλά και τα άλλα στελέχη με τα οποία προσδοκούμε σε μια εξαιρετική συνεργασία για το καλό των πολιτών. Είμαστε στο πλευρό όλων των ενστόλων συμπολιτών μας και τους θέλουμε μαζί στην προσπάθειά μας για τη δημιουργική αναγέννηση της Πάτρας μας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.