Πάτρα: Αναβλήθηκε προτού ξεκινήσει η δίκη για την Αχαΐκή τράπεζα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει σήμερα και διακόπηκε η δίκη της Αχαϊκής. Mε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών η δίκη διακόπηκε για τις 28 Σεπτεμβρίου, καθώς απουσίαζαν δικηγόροι ενός εκ των κατηγορουμένων, κορυφαίου στελέχους της Τράπεζας.

 

Να σημειωθεί πως είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει η δίκη της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας. με κατηγορούμενους 87 άτομα.

Η επρόκειτο να ξεκινήσει μετά δύο αναβολές, είχε προσδιοριστεί για τις 17 Μαΐου, αλλά και τότε είχε αναβληθεί λόγω των εθνικών εκλογών από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Μεριδιούχων της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας είχε επισκεφθεί πρόσφατα τον εισαγγελέα Εφετών και με επιστολή του ζητούσε την άμεση πρόοδο της δίκης.

Υπενθυμίζεται πως το αδίκημα για το οποίο διώκονται οι κατηγορούμενοι κατά περίσταση είναι της απιστίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και της συνέργειας σε αυτήν σε βάρος της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, με τη ζημία να υπολογίζεται βάσει του κατηγορητηρίου άνω των 200 εκατ. ευρώ.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.