Διαμαντής Κανελλόπουλος: «Στοιχηθείτε πίσω από τους ανθρώπους σας!»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα πλαίσια της δέσμευσης για πρόγραμμα για έργο και δράση σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, ο επικεφαλής μας και υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου Διαμαντής Κανελλόπουλος, ζήτησε από πολίτες που είδε και συνομίλησε -κατά την περιοδεία του χθες Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, σε κοινότητες της Τριταίας- να δείξουν πλήρη εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που πλαισιώνουν την προσπάθεια που ξεκινά, με αφετηρία τη νίκη στις προσεχείς αυτοδιοικητικές κάλπες.

Στην διαδρομή που ακολούθησε -σε Βελημάχι, Αλεποχώρι και Άγιο Δημήτριο, Γρεβενό (Σπατιά) και Κυπαρίσσι- ο επικεφαλής της ‘Νέας Συμπόρευσης για τον Ερύμανθο’ πλαισιώθηκε από στελέχη και τους άξιους ανθρώπους που αποτελούν τις υποψηφιότητές μας για τα τοπικά όργανα του δήμου.

«Όλοι τους, πρόσωπα νέα με φρεσκάδα, άνθρωποι με εμπειρία, στελέχη  αλλά και  επαγγελματίες που πλαισιώνουν τη λίστα μας, έχουν ήδη συστηθεί στους συμπολίτες μέσα από καθημερινό αγώνα και προσπάθεια. Το επόμενη βήμα, αυτό που κάνουμε αυτές τις μέρες, περπατώντας από οικισμό σε οικισμό, είναι να εγγυηθούμε ότι θα βρισκόμαστε συνεχώς μαζί, στοιχημένοι ως ομάδα με τους ανθρώπους μας, τους ανθρώπους που γίνονται δικοί σας καθημερινά, με έργο και δράση. Απευθυνόμαστε πάντα σε όλους με όρους τιμιότητας, δίνουμε αξία στον πολίτη, θέτουμε ψηλά στις προτεραιότητές μας τις καθημερινές ανάγκες. Λέμε ότι τα προβλήματα είναι εν πολλοίς κοινά αλλά εμείς δεν ‘βολευόμαστε’ πίσω από ευχές και δικαιολογίες. Ανέξοδες υποσχέσεις, βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, ποιοτικό νερό, επαρκή δίκτυα αποχέτευσης και νέα αρδευτικά ανήκουν σε άλλους, αυτούς που προσφέρουν αφειδώς λύσεις αλλά μια 4ετία δεν τους φτάνει!

Η δική μας υπόσχεση είναι στην επιτυχία. Δεν θα κριθούμε ως απλοί διαχειριστές υποσχέσεων με μόνιμο χαρακτήρα, είναι άλλες οι δικές μας αξίες» επισημαίνει ο επικεφαλής μας και υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου Διαμαντής Κανελλόπουλος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.