Χρήστος Βουλδής: Επισκέφθηκε την Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας Χρήστος Βουλδής με την παράταξη  ¨Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι μπορούμε – Σπύρος Σκιαδαρέσης¨, επισκέφθηκε την ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ.

Εκεί τον υποδέχτηκαν η πρόεδρος Αναστασία Μανωλοπούλου, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μαραβέλιας, ο γενικός γραμματέας Φώτης Δουλαβέρης, ο ειδικός γραμματέας Αλέξης Παπαλεξόπουλος και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ιωάννα Βαρδάκη.

Συζητήθηκαν πολλά θέματα που απασχολούν την πολύτεκνη οικογένεια και έγινε αναφορά σε ποικιλία παραδειγμάτων.

Το δημογραφικό ζήτημα αποτελεί κυρίαρχο θέμα για τον νομό μας, την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ολόκληρη τη χώρα.

Η Πολιτεία και κάθε αρμόδια αρχή οφείλει να εξετάσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες και τα κίνητρα που πρέπει να δοθούν, ώστε η ελληνική κοινωνία να κατορθώσει να αποτρέψει τη συνεχώς μειούμενη σύμφωνα με τις απογραφές πληθυσμιακή αναφορά.

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Βουλδής, ως και ο ίδιος τέκνο πολύτεκνης οικογένειας με ιδιαίτερη ευαισθησία εξήρε την προσφορά των πολύτεκνων οικογενειών και της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων. Υποσχέθηκε πως με όλες του τις δυνάμεις και με όποια ιδιότητα θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.