Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης ψήφισε στη Νέα Σμύρνη-« Από αύριο προχωράμε μαζί»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το εκλογικό του δικαίωμα στον 2ο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε σήμερα (24.9.2023) στη Νέα Σμύρνη ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος διεκδικεί την προεδρία του κόμματος με αντίπαλο την Έφη Αχτσιόγλου.

ΟΣτέφανος Κασσελάκης ψήφισε στο εκλογικό κέντρο του Πολιτιστικού Κέντρου ΓΑΛΑΞΙΑΣ στην Πλατεία Νέας Σμύρνης, λίγη ώρα μετά την Έφη Αχτσιόγλου, η οποία ψήφισε στο Αιγάλεω για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Νομίζω όλοι γνωρίζεται τι θα ψηφίσω, δεν υπάρχει άγχος», είπε χαμογελαστός ο Στέφανος Κασσελάκης, την ώρα που έμπαινε στο παραβάν. Πλήθος κόσμου είναι συγκεντρωμένο στην πλατεία.

«Καταρχάς, ευχαριστώ όλο τον κόσμο που έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής. Έχουμε ακόμα χρόνο, η κάλπη είναι άδεια, όλα κρίνονται σήμερα. Χιλιάδες κόσμος είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ και της σύγχρονης κυβερνώσας Αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Όλοι μας εμείς, στην πρώτη γραμμή, οφείλουμε να τους ακούσουμε. Ευχαριστώ από καρδιάς. Από αύριο προχωράμε μαζί και τώρα επιτρέψτε μου να πάω στο αεροδρόμιο να παραλάβω τη μητέρα μου που έρχεται από την Αμερική», συμπλήρωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.