TikTok: Ηλικιωμένος συγκίνησε τους χρήστες του διαδικτύου μετά το βίντεο που τον δείχνει να κάνει βαρκάδα τον σκύλο του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αγάπη και η αφοσίωση ενός ηλικιωμένου άνδρα για τον σκύλο του, που ονομάζεται Φοίβος, προκάλεσε έντονα συναισθήματα στους χρήστες του TikTok.

Σε ένα viral βίντεο που μοιράστηκε ο ηθοποιός και TikToker Νικόλας Φραγκιουδάκης, ένας ηλικιωμένος κύριος φαίνεται σε μια παραλία στο Αγκίστρι, συνοδευόμενος από τον πιστό του σκύλο, Φοίβο. Η συγκινητική στιγμή εκτυλίσσεται καθώς ο ηλικιωμένος άνδρας τοποθετεί προσεκτικά τον Φοίβο σε ένα πλαστικό δοχείο και στη συνέχεια τον μεταφέρει στη θάλασσα για μια μίνι «βόλτα με το καραβάκι».

«Αυτός ο γλυκός ηλικιωμένος άνδρας πήρε τον φίλο του Φοίβο για μια βόλτα με βάρκα. Κοίταγε τον σκύλο του και έλιωνε», ανέφερε ο Νικόλας Φραγκιουδάκης στη λεζάντα του viral βίντεο.

Μετά τη συγκλονιστική ανταπόκριση των θεατών, ο ηθοποιός αποφάσισε να επισκεφθεί ξανά την παραλία και να συναντήσει ξανά τον άνδρα και τον σκύλο του. Αυτή τη φορά, μετά την περιπέτεια με τη βάρκα τους, ο Φοίβος κολυμπάει και φτάνει στην ακτή.

Το βίντεο αποτυπώνει έναν συγκινητικό δεσμό μεταξύ ενός αφοσιωμένου ηλικιωμένου άνδρα και του αγαπημένου του σκύλου, αγγίζοντας τις καρδιές πολλών ανθρώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.