Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: «Χάλκινη» η Ντρισμπιώτη στα 35χλμ. βάδην

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έναν χρόνο μετά τον διπλό θρίαμβο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου και λίγες ημέρες μετά από την κούρσα της στα 20 χλμ. βάδην, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέστρεψε στην πλατεία Ηρώων, πανηγυρίζοντας μία ακόμα διάκριση.

Η σπουδαία Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αφού ολοκλήρωσε την παρουσία της στα 35 χλμ βάδην σε 2:43:22 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης!

Το χρυσό μετάλλιο στις γυναίκες πήγε στην Ισπανίδα η Μαρία Πέρεθ, η οποία τερμάτισε σε 2:38:40, ενώ τη 2η θέση κατέλαβε η Γκαρσία Λεόν από το Περού σε 2:40:52, με την Ελληνίδα αθλήτρια να κλείνει την τριάδα.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, που ανέβηκε ξανά στο βάθρο, έφτασε στη γραμμή του τερματισμού, κρατώντας την ελληνική σημαία, ενώ συγκινημένη έβαλε τα κλάματα.

Στους άντρες ο Ισπανός Αλβάρι Μαρτίν πήρε το χρυσό σε 2:24:30, ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν ο Πιντάδο σε 2:24:34 κι ο Καγάντο σε 2:25:12.

Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε συνολικά από τέσσερις συμμετοχές, τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ, την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, την Κυριακή Φιλτισάκου και την Όλγα Φιάσκα.

Η Φιάσκα εγκατέλειψε, καθώς έπειτα από πτώση τραυματίστηκε, ενώ εκτός αγώνα έμεινε κι ο Παπαμιχαήλ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.