Πάτρα: Ο Νίκος Παππάς κάλεσε τους συνυποψήφιούς του σε ντιμπέιτ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη, ο Νίκος Παππάς.  Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μεταξύ άλλων, κάλεσε τους συνυποψήφιούς του για την ηγεσία του κόμματος σε ντιμπέιτ, σε ανοιχτή συζήτηση που είχε με μέλη και φίλους του κόμματος, στο πλαίσιο της περιοδείας του ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 10ης Σεπτεμβρίου.

Δεκάδες μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ άκουσαν με προσοχή τον Νίκο Παππά, που στην ομιλία του, έκανε απολογισμό της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τα καράβια είναι ασφαλή στα λιμάνια, όμως δεν έχουν φτιαχτεί για αυτό τον σκοπό και τα πολιτικά καράβια έχουν φτιαχτεί για να φορτώνουν τις προσδοκίες και τους καημούς του δημοκρατικού κόσμου και να τους ταξιδεύουν στις καινούργιες θάλασσες της προόδου και της ευημερίας και δεν μας πρέπει τίποτα λιγότερο». Επίσης, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Νίκος Παππάς χθες το πρωί είχε συνάντηση, που έγινε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, με τις διοικήσεις της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων και του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.