Καλιφόρνια: Τουρίστες επισκέπτονται την «Κοιλάδα του Θανάτου» για να ζήσουν την στιγμή που θα καταγραφεί η υψηλότερη θερμοκρασία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι τουρίστες συρρέουν στην Κοιλάδα του Θανάτου, στην Καλιφόρνια, σε αναζήτηση μιας καυτής εμπειρίας, καθώς η πιθανότητα ενός παγκόσμιου κύματος καύσωνα που θα σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ ελλοχεύει πάνω από το διάσημο αμερικανικό πάρκο.

Το Εθνικό Πάρκο Death Valley που βρίσκεται στο Furnace Creek, κοντά στο κέντρο επισκεπτών του πάρκου, είναι γνωστό για τις ουρανοκατέβατες θερμοκρασίες του, καθιστώντας το προορισμό για όσους αναζητούν μια πιο ζεστή από το συνηθισμένο απόδραση. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι θερμοκρασίες αναμένεται να φτάσουν αύριο τους εντυπωσιακούς 55 βαθμούς Κελσίου, καταρρίπτοντας ενδεχομένως το παγκόσμιο ρεκόρ της υψηλότερης καταγεγραμμένης θερμοκρασίας.

Ακόμη και μετά τη δύση του ήλιου, η ζέστη προβλέπεται να παραμείνει αρκετά υψηλά. Ωστόσο, παρά τις ακραίες συνθήκες, ορισμένοι τουρίστες ενδέχεται να αγνοήσουν τις προειδοποιήσεις και να τολμήσουν να βγουν έξω μετά τις 10 το πρωί, αγνοώντας τις πινακίδες που προειδοποιούν για τους κινδύνους της έντονης ζέστης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.