Ένα ιστορικό στέμμα για τον πρίγκιπα: Ο Drake αγόρασε το δαχτυλίδι που φορούσε ο Tupac

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Drake, έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο καθώς πρόσθεσε άλλο ένα εξωφρενικό κομμάτι στην ήδη πλούσια συλλογή του από κοσμήματα που ανήκουν σε ράπερ. Το αντικείμενο της τελευταίας του απόκτησης δεν ήταν άλλο από το εμβληματικό δαχτυλίδι με το στέμμα του Tupac Shakur, σύμβολο της θρυλικής θέσης του εκλιπόντος ράπερ στον κόσμο του χιπ-χοπ.

Μπαίνοντας στο Instagram Story του μια Παρασκευή (28/7), ο Drake αποκάλυψε με υπερηφάνεια ότι είχε κερδίσει επιτυχώς την προσφορά για το δαχτυλίδι με το στέμμα του Tupac σε μια δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε από τον οίκο Sotheby’s στη Νέα Υόρκη. Ο διάσημος οίκος δημοπρασιών ανακοίνωσε ότι το δαχτυλίδι που ήταν διακοσμημένο με χρυσό, ρουμπίνια και διαμάντια απέφερε το εκπληκτικό ποσό των 1.016.000 δολαρίων, ξεπερνώντας τις αρχικές εκτιμήσεις των 200.000 έως 300.000 δολαρίων. Δεν είναι μυστικό ότι η προτίμηση του Drake στην πολυτέλεια δεν έχει όρια, και αυτή η απόκτηση αποτελεί απόδειξη του θαυμασμού του για την ιστορία της ραπ και τους αξιόλογους καλλιτέχνες που διαμόρφωσαν το είδος.

1

Η αγορά είναι πιθανότατα μια αναφορά στον στίχο του στο κομμάτι «Meltdown» του Utopia, όπου ο Drake καυχιέται ότι έλιωσε την παγωμένη αλυσίδα του Pharrell N.E.R.D. και άλλα κοσμήματα που απέκτησε από προηγούμενη δημοπρασία τον περασμένο Νοέμβριο. Με κάθε απόκτηση, ο Drake εδραιώνει τη φήμη του ως γνώστης της ραπ κουλτούρας και συλλέκτης μοναδικών και πολύτιμων αναμνηστικών.

Το ίδιο το δαχτυλίδι της κορώνας είναι ένα υπέροχο έργο τέχνης, κατασκευασμένο από κίτρινο χρυσό 14 καρατίων και διακοσμημένο με πέντε καράτια εκθαμβωτικών διαμαντιών και ρουμπίνια. Μια επιγραφή στο κάτω μέρος του δαχτυλιδιού γράφει «Pac & Dada, 1996», προσθέτοντας μια πινελιά συναισθηματικής αξίας σε αυτό το ήδη ανεκτίμητο αντικείμενο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.